Gå til sidens hovedinnhold

Her er hjemmeside-vinneren

Sjekk hvem som er den heldige vinneren av en pc.

I desember arrangerte Nettavisen en stor konkurranse der leserne var invitert til å lage sin egen julehjemmeside med Nettavisens nye hjemmesidetjeneste.

Kriteriene for å delta var at leserne lagde en hjemmeside med juletema.

Det kom inn mange gode bidrag, og vinneren ble Maria og hennes desemberkos-side.

Juryen falt spesielt for de mange menypunktene og undersidene med juletema. Maria hadde blant annet laget en egen juledagbok, en side for julehilsner og en postkasse der venner og familie kunne poste julebrev.

I tillegg hadde Maria lagt inn tre julespill i menyen.

Maria vinner en laptop av typen Acer Nett-PC. Gratulerer!

Alle kan!
Nettavisens hjemmesidetjeneste 123hjemmeside passer perfekt for alle som har lyst til å lage en hjemmeside, men som ikke får det til fordi de ikke kan programmering eller har nødvendig teknisk kunnskap.

Du er i gang i løpet av få minutter, og du kan enkelt lage en hjemmeside om hva du skulle ønske; familien din, en hobby, bryllupet ditt eller feriene dine. Tjenesten passer også godt dersom du er leder for en bedrift, forening, idrettslag eller borettslag som trenger en egen hjemmeside.

For å sette opp og vedlikeholde hjemmesiden bruker du en enkel guide som 123hjemmeside har utviklet. Du får også tilgang av spennende maler og designverktøy som gjør at du kan lage siden akkurat som det passer deg.

Malene er også nyttige til å lage selve innholdet på sidene, og du får muligheten til å sette opp dagbok, gjestebok, fotoalbum, videoklipp og familietre. Du for også tilgang til underholdningsinnhold som hukommelsesspill, bildebøker og tegneserier. Du får tilgang til over 200 maler, og du kan for eksempel enkelt lage din egen kino hvor du kan vise dine egne videoklipp. Du kan også lage fotoalbum med lysbildefremvisninger.

Eget domenenavn
Du kan selvsagt også legge inn private bilder, tegninger og annet som gjør din hjemmeside helt unik. Lag for eksempel et puslespill fra bryllupet ditt og send det til venner og familie. De kan så konkurrere om hvem som klarer å pusle sammen spillet raskest, og resultatet kan de meldte fra om i gjesteboken.

Dersom du ønsker et eget domenenavn på hjemmesiden din, for eksempel «www.dittnavn.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dittnavn», kan dette bestilles ved registrering.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis i 1 måned!

Artikkelen er skrevet av Nettavisens avdeling for brukerbetaling.


Les også: Slik unngår du datakatastrofe

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis