Gå til sidens hovedinnhold

Her er kveldens banker

Neven Monochrome og Ove Wassberg blir klare V5-favoritter i Bergen i kveld, og vi tror de innfrir.

Her finner du Nettavisens V5-tips.

Her finner du DD-tips til Bergen.

Her finner du programmet til kveldens løp i Bergen.

Forrige løpsdag hentet Ove Wassberg hjem tre seire. I mellomtiden har han rukket å bli 60 år, men vi regner med at han fortsatt er like seierssulten. Så langt står den mangeårige championen i Bergen registrert med 2.771 seire, og er på god vei mot 3000 triumfer. Det blir nok minst et par pinner på Ove'n i kveld også.
I kveldens aller første løp blåser han rundt konkurrentene med Bobbyleebob. Innenfor V5-veddemålet er nok hans beste sjanse Neven Monochrome, og vi spiller den som dagens banker. Ellers har Wassberg senior flere hester i favorittsjiktet.

Det første løpet i V5A er for urutinerte kaldblodshester, men vi synes allikevel det ser greit ut å skille klinten fra hveten. Annen avdeling er et noe åpent sprintløp, hvor det kan være lønnsomt å gardere endel.

Beste hesten - dårlig spor
Kenya Key er den beste hesten i sitt løp, men tolvtesporet bak bilen på sprint er naturlig nok et minus. Dermed kan det kanskje være lurt å gardere. I V5-avslutningen skiller fire hester seg ut, men vi finner plass til et par luringer på det største forslaget.

Som vanlig har vi satt opp tre spilleforslag, som du kan kjøpe ved å klikke deg inn på V5-tips for Bergen.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin