Gå til sidens hovedinnhold

Her er Liverpools nye keeper

Blir han klubbens siste kjøp i januar?

Liverpool bekrefter mandag at den unge målvakten Danny Ward (18) har signert en avtale med klubben.

Ward kommer fra Wrexham, der han har vært siden han var 14 år gammel, og burvokteren har også U19-landskamper for Wales.

- En stor sjanse
Den lovende skuddstopperen er i første rekke tiltenkt en rolle på Liverpools reservelag, skriver klubben på sine nettsider.

Unggutten fikk sin A-lagsdebut da han var på et kort låneopphold i Tamworth som spiller i Blue Square Premier forrige sesong.

På internasjonalt nivå har han spilt for både U17- og U19-landslaget til Wales.

- Dette er en stor sjanse for Danny. Vi skulle ønske han kunne bli, men når en slik sjanse byr seg, er det umulig å takke nei, sier Wrexham-manager Andy Morrell til wrexhamfc.co.uk.

- Vi ønsker han all mulig lykke til og det hadde vært fantastisk å få se ham spille Premier League-fotball en gang i framtiden, sier manageren.

- Ingen aktivitet
Allerede tirsdag stenger vintervinduet for overganger i Premier League og skal man tro manager Kenny Dalglish kan Danny Ward fort bli Liverpool siste signering i januar.

Skotten har også tidligere denne måneden sagt at de røde ikke ønsker å styrke A-laget, og dette ble gjentatt mandag. Dalglish sier det bare er aktuelt å hente inn unggutter.

- Det kommer ikke til å skje noe her i dette overgangsvinduet. Verken inn eller ut, sier han ifølge klubbens nettside.

I helgen ble det spekulert i at Liverpool ville bytte Andy Carroll mot Manchester Citys Carlos Tévez, men disse ryktene har i etterkant blitt avvist fra Anfield-klubben.

Fra før har Liverpool hentet ungguttene Jordan Ibe fra Wycombe og Joao Carlos fra Sporting Lisboa, mens Danny Wilson har gått på lån til Blackpool.

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken