Gå til sidens hovedinnhold

Her er Milans nye spiller

Det er ikke akkurat en verdensstjerne som er på vei.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

27 år gamle Oguchi Onyewu imponerte stort da han spillte Confederations cup for USA i forrige måned. Nå er midtstopperen klar for Milan.

AC Milan og klubbens eier, statsminister Silvio Berlusconi, har blitt kritisert for sin transferpolitikk siden de har vært heller dårlig til å bruke de 600 millionene de fikk for å selge Kaká til Real Madrid. Denne signeringen kan sees på som et forsøk på å blidgjøre fansen, skriver Reuters.

Midtstopperen, som kommer gratis, har også et belgisk pass, og blir da ikke påvirket av regelen som sier at man bare kan ha to spillere utenfor EU i startoppstillingen. Frem til nå har klubben bare kjøpt forsvarer Thiago Silva og en rekke ukjente unge spillere. Igår uttalte Berlusconi at han var fornøyd med det laget han har, til tross for at både Kaká og trener Carlo Ancelotti har forsvunnet og Paolo Maldini har lagt opp. I tillegg sliter forsvaret med at Allesandro Nesta og Kakha Kaladze er ofte skadet. Det kan med andre ord fort bli en fast stopperplass for nyinnkjøpte Onyewu.

Milan leter nå likevel etter en ny spiss og har siktet seg inn på Real Madrids Klaas-Jan Huntelaar, Sevillas Luis Fabiano og Arsenals Emmanuel Adebayor i tillegg til VfL Wolfsburgs Edin Dzenko.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken