Gå til sidens hovedinnhold

Her er Mourinhos råd til Sahin

- Velg Premier League!

Real Madrid-manager José Mourinho bekreftet onsdag at klubben har mottatt flere lånetilbud på midtbanespiller Nuri Sahin, og Liverpool, Arsenal og Tottenham er alle koblet til 23-åringen.

Tidligere Chelsea-trener Mourinho ble spurt om Sahin på en pressekonferanse onsdag, og da fortalte han at han hadde rådet midtbanemannen å takke ja til et låneopphold i England.

- Det er det samme for meg hvilken klubb han velger, jeg håper bare at det skjer snart. Det er best for ham. Liverpool, Arsenal eller Tottenham, jeg har ingen preferanser, sier Mourinho ifølge The Telegraph.

- Velg England
Men at han bør gå til England, det mener Mourinho bestemt.

- Jeg ønsker ingenting, men jeg vil at han skal få spille, og Premier League er et bra sted for spillere å skaffe seg egenskaper han ikke har, sier Mourinho.

The Telegraph hevdet mandag at Sahin allerede er enig med Arsenal om en låneavtale. Foreløpig skal det dreie det seg om en muntlig avtale, men midtbanemannen vil trolig skrive under innen kort tid, mener avisen.

23-åringen var en viktig bidragsyter for Borussia Dortmund da klubben vant Bundesliga i 2010-2011, men har slitt med å få spilletid under José Mourinho.

Kaka-svar
Mourinho ble på samme pressekonferanse spurt om situasjonen til Kaka, som denne uken ble koblet til et låneopphold hos Manchester United.

Det mener portugiseren er blank løgn.

- Kakas situasjon er uforandret. Vi har ingen offisielle forespørsler om Kaka, men det har vi for Nuri (Sahin), sier Mourinho.

Sahin fikk bare fire kamper for Real Madrid forrige sesong.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken