Gå til sidens hovedinnhold

Her er påskens billighytter

Selv de alpinfrelste kan finne gull. Se hyttene her.

Påsken nærmer seg. Nordmenn stikker til fjells på hyttene sine.

For noen er likevel hytte på fjellet en fjern drøm. Kanskje ikke så rart, ettersom prisene ofte oppgis å ligge i området 2-3 millioner kroner og oppover. I alle fall dersom du skal bo i «siviliserte strøk».

Men fatt håp. Finanskrisen har gjort mange hytteselgere møre. Prisene er lavere enn de var.

Nettavisen har kikket på flere hytter til under en million kroner. De fleste av disse ligger i nærheten av populære områder i fjellet, og med akseptabel avstand til større alpinanlegg.

SE BILDER AV PÅSKEKUPPENE:

1799

De fleste hytter kan skilte med greit turterreng. Men ikke alle ligger ved skiheiser. La det likevel være sagt med én gang: Skal du ha ski inn/ski ut - altså mulighet til å kjøre på ski fra hytta og rett inn i bakken, kan du doble eller tredoble prisen.

Men mange er heldigvis fortsatt ikke blitt så bortskjemte at de ikke kan leve med en biltur på 10 - 15 minutter til alpinanlegget.

- Her får man noe billig. Og samtidig kan man benytte seg av de samme fasilitetene på Geilo som de med 10 millioners hytte kan, sier eiendomsmegler Øyvind Kvile i Ring Eiendomsmegling til Nettavisen.

Han selger en 56 kvadratmeters skogshytte, beliggende midt mellom Ål og Geilo.

DnB Nor Eiendom har et relativt nytt hovedkontor på det lille tettstedet Noresund ved Krøderen. Herfra er det bare noen minutters kjøring til det flotte alpinanlegget i Norefjell.

Spar penger med Nettavisen:
Minrente:
Bytt bank og få bedre lånevilkår
Meglerguiden: Finn billigst og best boligmegler
Mittoppdrag: Få tilbud fra håndverkere

I annen etasje i dette bygget selges en leilighet på 50 kvadratmeter med 2 soverom og ellers alle fasiliteter for skarve 600.000 kroner. Ulempen er selvfølgelig at man må bo nede i Noresund. Til gjengjeld er det kort vei til butikker etc.

- Den har ligget en god stund. Vi har fått bud, men ikke gode nok. Det forundrer oss litt at denne ikke er solgt, sier en megler ved DnB Nor Eiendom på Noresund til Nettavisen.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken