Gå til sidens hovedinnhold

Her er Pelés paradis

Mange lot seg friste av muligheten for å få Pelé som nærmeste nabo. I går slo politiet til. Se bildene fra Pelés paradis i Natal.

36 kvadratmeter luksus i strandkanten og Pelé som nærmeste nabo? Ikke rart leilighetene i boligkomplekset King’s Flat i Ponta Negra utenfor Natal har vært populære.

Fotballegenden eier tomta prosjektet bygges på, og er også medeier i boligprosjektet som i går ble ransaket av brasiliansk politi.

Se bildene: B-gjengens luksuskåker

Nå vil Pelé, Edson Arantes do Nascimento, måtte forklare seg om sitt engasjement og om samarbeidet med den norske forretningsmannen som i går ble pågrepet i ferieparadiset Natal. Nordmannen og ti andre personer er mistenkt for å ha hvitvasket millioner av kroner gjennom boliginvesteringer i Brasil.

Tre leiligheter
Prosjektet King’s Flat består av til sammen 32 leiligheter som skulle stå ferdig i 2008. Og da skulle Pelé selv overlevere nøklene til sine nye naboer.

Pelé sørget for å beholde tre av leilighetene til seg og sin familie. Prosjektet er bygd på ei tomt som Pelé fikk i gave fra Brasil for sin innsats under VM i 1970, da Brasil vant verdensmesterskapet for tredje gang.

-Jeg investerer i Natal fordi det er en god forretningsmulighet, og jeg har aldri bygd noe før. I årevis har jeg ønsket å vise min takknemlighet til delstaten ved å investere i et hederlig prosjekt her i Natal, har Pelé tidligere uttalt.

Kongelig
Prosjektet har blitt markedsført tungt både i Norge og i Storbritannia, gjennom Brazil Dream Homes og World Class Homes. Prisen for luksusleilighetene varierer fra rundt 620.000 kroner til rundt 1 million kroner.

Pelé har vært boligprosjektets ansikt utad, og 21. november i fjor ble prosjektet lansert med brask og bram.

Les også: Nettverk i Paradis

På prosjektets hjemmeside fristes det med at drømmen om å bo i Brasil kan bli virkelighet. Alle de 32 leilighetene har ett soverom, og er like store, men interiøret varierer noe.

Anlegget har også svømmebasseng og full hotellservice.

- Kong Pelé gir deg og din familie muligheten til å bo i nærheten av en kongelig familie, står det å lese på prosjektets hjemmesider.

«King’s flat er et prosjekt for dem som ønsker å tilbringe behagelige dager i moderne anlegg med mange attraksjoner. Vi har tre typer leiligheter som vender mot stranden, i umiddelbar nærhet til alt du trenger for å leve godt.»

Ikke første gang
Også i 2001 var Pelés selskap Pelé Sports and Marketing involvert i en pinlig forretningsaffære, da penger ble lånt fra et Unicef-prosjekt og ikke betalt tilbake.

Selskapet ble lagt ned etter dette, og Pelé gikk til sak mot sin forretningspartner gjennom mange år.

- Dessverre stoler jeg på folk. Sånn har det vært hele livet og jeg har store problemer med partnere, uttalte Pelé den gangen.

SE BILDER FRA ANLEGGET UNDER:

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser