Overgangsvinduet er igjen åpent og Premier League-fans over hele planeten sitter på nåler og venter på at akkurat deres klubb skal slå til.

Noen håper på en skikkelig stjernesignering, mens andre er fornøyd om klubben deres bare får litt ekstra bredde i forsvarsrekkka. Noen tenker kanskje at en ny keeper er på sin plass, mens andre er fornøyd med stallen.

Hele perioden mellom 3. januar og 2. februar er uansett en spennende tid og det klubbene foretar seg på markedet kan bli avgjørende for hvordan tabellen ser ut etter at 38. og siste serierunde er spilt i Premier League i mai.

Sommervinduet i 2014 var et av de travleste overgangsvinduene i Premier Leagues historie og det ble hentet spillere som har slått til og spillere som har slitt med å tilpasse seg livet på balløya. Noen klubber burde nok definitivt ta lærdom av tabbene som ble gjort i fjor sommer, i jakten på nye spillere nå.

Vi har tatt en titt på de spillerne som ikke har lyktes så bra etter overgangen i fjor sommer og funnet fram det vi mener er de ti dårligste kjøpene.

Vi har hovedsakelig vektlagt hvordan spilleren har prestert i første halvdel av sesongen, hvor mye de har spilt og hvor mye de kostet klubben sin.

Hvor god spilleren eventuelt kommer til å bli i framtiden, har vi ikke vektlagt så mye, fordi det er nesten umulig å spå hva som vil skje fram i tid.

10.) Danny Welbeck (Arsenal)
Pris: 16 millioner pund

Dette er kanskje en aldri så liten brannfakkel, men mange var skeptisk til Danny Welbeck da han signerte for Arsenal. Klubben higet etter en måltyv og fikk engelskmannen. Det har blitt fire ligamål på 16 ligakamper så langt for spissen. Det er helt greit, men bak snittet fra sist sesong i United.

I vår livedekning av overgangsvinduet nå i januar er et av de spørsmålene vi oftest får om Arsenal har planer om å hente en ny, målfarlig spiss. Vi tar dette som et tegn på at ikke alle i Gunners-leiren ser på Welbeck som tidenes kjøp, heller.

9.) Shane Long (Southampton)
Pris: 12 millioner pund

Det var flere som satte forfriskningene i vrangstrupen da det ble klart at Southampton la 138 millioner kroner på bordet for Shane Long. Spesielt med tanke på hvor mye annet bra kystklubben har foretatt seg på overgangsmarkedet. Den irske spissen har aldri vært noen goalgetter for klubbene han har spilt for i den engelske toppdivisjonen og er det heller ikke for Southampton. Long har kun fått ni ligakamper og scoret to mål - begge kom i møtet med Leicester. Med en Graziano Pelle i målform, kan det fort bli mye tid på benken og lite tid på bane, for den irske spissen.

8.) Remy Cabella (Newcastle)
Pris: 12 millioner pund
Kom til England med et rykte for å være en kreativ juvel og ble lenge sett på som et gigatalent i Frankrike, men tok aldri det siste steget. Det har han heller ikke gjort siden ankomst Premier League og selv om sveisen er strøken, har ikke pasningene vært det. Det kan godt hende at Cabella kan bli blant ligaens bedre spillere med tiden, men enn så lenge har 24-åringen sett blek ut.

7.) Lazar Markovic (Liverpool)
Pris: 20 millioner pund

Igjen er prisen et ankepunkt. Lazar Markovic er ung og lovende, men har ikke levert stort i løpet av sin første tid i Liverpool. Teknikeren har sett bedre ut den siste tiden, men helhetsinntrykket er ikke godt nok. Med en prislapp på 230 millioner kroner hengende over seg, bør vi kunne vente litt mer. Dette er også en mann vi håper å se fra en bedre side i siste halvdel av sesongen.

6.) Emmanuel Riviere (Newcastle)
Pris: 6 millioner pund
Det var en del forhåpninger til denne franske spissen før sesongstart. Han hadde nettet 13 mål på 36 kamper for Monaco sesongen før han kom til Tyneside, men 24-åringen har på ingen måte fått det til i Newcastle. Så langt står han uten nettkjenning i Premier League og det har blitt begrenset med spilletid. Eier Mike Ashley og Newcastles speiderteam har funnet mye spennende i Frankrike, men Emmanuel Riviere føyer seg nok ikke inn der. I stedet er det unge Ayoze Perez fra Spania som har imponert mest av spillerne på topp hos Newcastle denne sesongen. 21-åringen kostet bare to millioner euro da han ble hentet fra Tenerife. Han skal angivelig ha takket nei til både Real Madrid og Porto.

5.) Eliaquim Mangala (Man City)
Pris: 31,8 millioner pund

Det er vel omtrent bare Manchester City som betaler så mye penger for en spiller de håper skal bli skikkelig god i løpet av noen år. 367 millioner kroner er mye penger for en spiller som er langt fra ferdigutviklet og han har tidvis vist at han ikke helt holder nivået i Premier League så langt denne sesongen. Et stort talent, ja, men pris og prestasjoner tatt i betraktning, er han inne på denne listen. Har dog sett noe mer stødig ut i de siste kampene.

4.) Brown Ideye (WBA)
Pris: 10 millioner pund
Hvem er denne karen med stripete trøye på, lurer du kanskje? Brown Ideye kom til West Bromwich Albion for ti millioner pund i fjor sommer og det er mye penger for en liten klubb som WBA. Ny overgangsrekord, faktisk. Ideye har imidlertid slitt med spilletid i Birmingham-klubben og kun scoret ett mål siden overgangen. Han har havnet i skyggen av kometen Saido Berahino.

3.) Luke Shaw (Man Utd)
Pris: 30 millioner pund
Det er ikke tvil om at Luke Shaw er en talentfull fotballspiller, det er ikke det vi sier, men karrierestarten i United har ikke vært optimal. Shaw kostet en liten formue, har vært mye skadet, blitt stemplet som utrent av manager Louis van Gaal og ikke prestert på sitt beste. Han har spilt totalt ti kamper og ingen overbeviser oss om at han har herjet. Vi håper den andre delen av sesongen blir bedre for mannen som tross alt er spådd en lysende karriere i fotballen.

2.) Dejan Lovren (Liverpool)
Pris: 20 millioner pund
Prislappen på 20 millioner pund gjør ikke Dejan Lovren noen tjenester, akkurat. Liverpool-manager Brendan Rodgers mente han endelig hadde funnet sin Jamie Carragher-erstatter, men så langt har Lovren sett ut som en vandrende katastrofe. Pasningsspillet er dårlig, duellspillet er dårlig og selvtilliten ser ut til å være fraværende. Få forsvarsspillere i Premier League gjør så mange avgjørende feil som det Lovren har gjort i Liverpool.

1.) Mario Balotelli (Liverpool)
Pris: 16 millioner pund
Så fort det ble klart at Mario Balotelli skulle spille for Liverpool, begynte varsellampene å blinke. Ekspertene var klare i sin tale: Balotelli passet ikke inn i Liverpools spillestil. Senere har det også kommet fram at italieneren ikke var den spilleren manager Brendan Rodgers helst ønsket seg og at han ble plukket ut av den etter hvert fryktede transferkomiteen. Om man i tillegg tar med at spissen Balotelli står med null scoringer på elleve kamper i Premier League, er det vanskelig å ikke argumentere for at han har vært skuffende.

P.S. Spillere på lån er ikke tatt med i vurderingen.