Gå til sidens hovedinnhold

Her er Tarik og Messi på samme lag

- Et stort øyeblikk, sier nordmannen.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=yBNLRIHjOQWrHSwyCSZjeLx6mv19lxJeGqAbM8Jya6SF5O8a2rOko37ej9yR6iDhkv13a27nS9oUdIRa9jCOXgAUcX8qX1Et0XwJfO_gjpU2w7GuJbeG2UIAWuoTEV7q54ClGhQ0UuA&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Til daglig spiller Tarik Elyounoussi sin fotball i tyske Hoffenheim sammen med folk som Kevin Volland, Roberto Firmino, Andreas Beck og Eugen Polanski.

Det var imidlertid et litt annet stjernegalleri nordmannen fikk være på lag med under innspillingen av den nyeste reklamefilmen for brusmerket Pepsi Max.

Lionel Messi (Barcelona), Robin van Persie (Man Utd), Sergio Agüero (Man City), David Luiz (Chelsea) og Sergio Ramos (Real Madrid) var alle på plass.

Fotballheltene dribler seg gjennom gatene i VM-byen Rio de Janeiro i filmen.

- Stort øyeblikk
Innspillingen foregikk imidlertid i London, i januar i år.

- Det var et stort øyeblikk å være på filmsettet og vite at dette var en reklamefilm for Pepsi Max. Jeg liker godt «Live For Now»-konseptet deres, en retningslinje jeg selv lever etter. Man må tørre å leve i nuet og gripe sjansene som de kommer. Det er selvfølgelig også stort å være i samme reklame med flere av verdens største fotballspillere, sier Elyounoussi om reklamen.

Hoffenheim-spilleren har nettopp fått se resultatet av innspillingen.

- Jeg er fornøyd med min skuespillerprestasjon! Det var kult å se meg selv i Brasils gater med resten av gutta, og jeg likte også godt innslaget med Janelle Monáe og «Heroes». Det passet bra for denne kampanjen, og minner oss på at vi kan alle være helter, sier den norske fotballproffen videre.

Landslagsspiss Mohammed Abdellaoue har tidligere fått muligheten til å fronte Pepsi, mens også David Beckham lenge har vært frontfigur for brusmerket.

- Riktige verdier
Nå Pepsi Max er glade for å ha et idol som Elyounoussi med på laget. Det sier Nordisk markedssjef i Pepsi Max, Christian Gerhard Træland, i en kommentar.

- Vi har i mange år hatt gleden av å jobbe med flere av verdens beste fotballspillere, som vi setter på samme lag. Sammen er de med å skape herlige «Live For Now»-øyeblikk som engasjerer fotballfans over hele verden. Tarik har vi fulgt over lengre tid. Han er en gutt som har de riktige holdningene og verdiene, både på og av banen, og som fortjener en plass på dette laget.

Tarik Elyounoussi dro til Hoffenheim i fjor sommer og har spilt 18 ligakamper siden overgangen fra Rosenborg. Nordmannen står så langt bokført uten scoringer, men den tidligere FFK-spilleren har notert seg for tre assists.

Hoffenheim ligger for øyeblikket på niendeplass i Bundesliga.

Kommentarer til denne saken