Gå til sidens hovedinnhold

Her er TV-beviset

Pepe traff aldri beinet til Dani Alves.

Real Madrids Pepe ble utvist etter taklingen mot Dani Alves i semifinalen. Pepe kom med knottene først mot beinet til motstanderen, og etter duellen ble Alves kastet voldsomt rundt.

Det røde kortet var i beste fall veldig strengt.

Hisset seg opp
José Mourinho hisset seg naturligvis opp over det hele, og mente at Barcelona alltid får fordeler av dommerne.

- Om jeg var Barcelona ville jeg skamme meg over måten det vant Mesterligaen på i 2009. Det var en skandale på Stamford Bridge, da dommeren ikke blåste straffe. I kveld var det skandale på Bernabeu, sa treneren.

Les saken: - Jeg blir kvalm

Og tv-bildene viser at han kan ha et godt poeng.

Foten til Pepe traff nemlig aldri leggen til Alves, men ballen. Begge spillerne ser ut til å være på ballen samtidig med den effekt av Alves får seg en luftetur.

Det tyder i alle fall slowmotion-bilder presentert på spansk TV på:

HTML EMBED

Så er da spørsmålet, om Pepe kan utvises for farlig spill, selv om han ikke er i direkte kontakt med Alves, eller om bildene viser at det er snakk om en dommertabbe.

- Korrekt utvisning
Den danske toppdommeren Claus Bo Larsen, mener at utvisningen var korrekt.

- Når han (Pepe) kommer så voldsomt og hensynsløst inn i taklingen, tar han helt klart ikke hensyn til motstanderens helse, og dermed skal han ut. Det er en grad av forsett over den måten han strekker beinet ut på, sier Larsen til Sporten.dk.

Den danske dommeren er heller ikke imponert over Alves klynking i etterkant av taklingen. Alves lot seg bli båret ut på båre, men var tilbake på banen like etter.

- Hvis bildene klart viser at Dani Alves ikke blir truffet, så er det åndssvakt det han gjør, sier Claus Bo Larsen.

HTML EMBED
Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken