N.Y. RANGERS – CHICAGO 3-5:

NEW YORK (Nettavisen): Mats Zuccarello og New York Rangers møtte regjerende mester Chicago Blackhawks i Madison Square Garden natt til torsdag.

Det resulterte i null poeng, selv om Rangers spilte en meget god kamp og like gjerne kunne ha vunnet.

Mats Zuccarello var ikke tilgjengelig for pressen etter kampen. Rangers hadde dårlig tid, ettersom laget pakket bagene og dro til flyplassen for å reise til Toronto en halvtime etter at sluttsignalet lød.

Zuccarello satte nok uansett mer pris på møtet han hadde dagen før, med Rangers-suppporteren Mila Zavodni (100).

Den hundre år gamle kvinnen feiret bursdagen sin ved å se på en Rangers-trening tirsdag og strålte som en sol mens puckene smalt i vantet hun satt kloss inntil.

Fikk bursdaggave

Etter treningen kom Zuccarello og Derek Stepan bort til henne for å gratulere med hundreårsdagen og gi henne køller i gave.

- Dette var så gøy! Jeg kan ikke vente med å ringe sønnene mine og fortelle dem om dette. Jeg elsker å se på ishockey, fordi du glemmer alle problemene dine. Sporten er så full av glede, sa Zavodni til The Journal News of the Lower Hudson Valley.

Ifølge sønnen Mike Zavodni holdt hun ord - hun ringte ham så fort hun kom hjem fra treningen.

- Hun var så glad og fornøyd, spesielt over å få møte Stepan og Zuccarello, fortalte Mike Zavodni.

Se møtet her:

Marerittstart

Kampen mot Chicago Blackhawks endte som nevnt med tap 3-5.

Chicago tok ledelsen etter bare tre og et halvt minutt, da Teuvo Teravainen slo en nydelig pasning fra rundvantet knallhardt foran mål til Andrew Desjardins, som hadde sneket seg inn foran mål bak ryggen på Dan Boyle.

Lundqvist var sjanseløs på avslutningen fra kloss hold. Desjardins fikk sitt sjuende mål for sesongen og Chicago fikk ledelsen 1-0.

1,52 minutter ut i andre periode satte Dan Girardi pucken i mål med et slagskudd, men Chicagos keeper Corey Crawford ble forstyrret av Chris Kreider og etter en videovurdering ble det ikke bedømt som mål.

Madison Square Garden buet intenst, men dommerne gjorde nok en korrekt vurdering.

I stedet ble det bortelaget som scoret kampens andre mål. Mens Chris Kreider satt utvist for Rangers, fikk Artemi Panarin god tid og utnyttet det med et nådeløst håndleddsskudd fra toppen av venstre droppsirkel.

Scoringen kom midtveis i andre periode og var Panarins 20. denne sesongen.

Snudde i overtall

Kevin Hayes reduserte til 1-2 med drøyt seks minutter igjen av midtperioden, etter framspill av Oscar Lindberg.

26 sekunder før midtperioden var over, pådro urutinerte Vincent Hinostroza seg en dobbel utvisning for farlig spill med høy kølle. Dermed fikk Rangers starte med tre og et halvt minutt i overtall i tredje periode.

Derick Brassard utnyttet dette etter bare 24 sekunder, da han fant nærmeste kryss med et lekkert håndleddsskudd.

Den raske scoringen sørget for at Rangers fikk fortsette med én utespiller mer på isen og det førte til enda en scoring. Dan Boyle satte inn 3-2 for broadwaylaget etter et nydelig framspill av Hayes.

I løpet av 2,17 minutter av tredje periode klarte altså Rangers å snu kampen fra 1-2 til 3-2.

Chicago utlignet til 3-3 midtveis i tredje periode, da Andrew Shaw scoret mens Rangers hadde en spiller utvist.

Hat trick av Panarin

Tre av kampens første seks mål kom i overtallsspill, så det passet Rangers dårlig at Keith Yandle pådro seg en tominutters utvisning for holding med bare 3,30 minutter igjen av tredje periode. Det tok også bare 30 sekunder før Blackhawks scoret.

Patrick Kane, NHLs poengkonge, spilte fram Panarin til russerens andre mål for kvelden. Kane har nå gjort 83 poeng denne sesongen.

Panarin fikk sitt hat trick da han kunne sette pucken i åpent mål til 5-3 da Henrik Lundqvist var byttet ut mot en ekstra utespiller helt på tampen. Dette avgjorde kampen.

McDonagh tilbake

Kaptein Ryan McDonagh gjorde comeback etter hjernerystelsen han fikk da han ble slått ned av Wayne Simmonds i kampen mot Philadelphia Flyers 6. februar. Rangers spiller fremdeles uten Rick Nash, som nå har stått over ti kamper på grunn av sin skade.

New York Rangers befinner seg på andreplass i Metropolitan-divisjonen etter at 57 av grunnseriens 82 matcher er unnagjort. Broadwaylaget har 70 poeng og er for langt bak divisjonsleder Washington Capitals til å kunne ta divisjonstittelen.