MOLDE – AALESUND 1–1 (2-2 e.e.o. /4-5 e.str.):

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): - Jeg er veldig, veldig lei meg, sier Mota til Nettavisen etter cupfinaletap på bitreste vis. På straffer – med Mota som den eneste som bommet.

- Jeg trener på dette hver eneste dag, men trening er ikke kamp, forklarer han, før han stikker av fra flere spørsmål om sin syndebukk-status.

- Taper som et lag
Mame Biram Diouf gjør det likevel klart at den skuffende avslutningen på en flott sesong for Molde ikke bare er én manns ansvar. Molde spilte tross alt 70 minutter mot ti mann.

- Vi spiller som et lag, vi taper som et lag. Dette var ingen sin skyld, sier Mame til Nettavisen.

Og kaptein Daniel Berg Hestad irriterer seg mest over hvor slitne Molde-spillerne ble utover i kampen:

- Det ser jo faktisk ut som vi er mer slitne enn dem, selv om vi er en mann mer. Det var flere spillere som hadde krampe utover i kampen. Det synes jeg er bekymringsfullt, og det er for dårlig, sier Berg Hestad.

Mame Biram Diouf drømte om å avgjøre cupfinalen for Molde før han drar til Manchester United – og var veldig nære med sine to scoringer, begge på hodet etter gode spenstdemonstrasjoner.

For sliten for straffekonk.
Men da innbyttergiganten Tor Hogne Aarøy utlignet til 2-2 fem minutter før slutten av andre ekstraomgang, forsvant sjansen til å bli matchvinner. Diouf var nemlig for sliten til å ta straffer.

- Jeg hadde vondt bak på høyre lår, mens andre hadde friske bein. Derfor tok jeg ikke straffe. Målet mitt i dag var å skyte Molde til cupseier, så dette er veldig vondt for meg. Jeg liker Molde, jeg elsker Molde, de har gjort så mye bra for meg, sier senegaleseren, og fortsetter:

- Når jeg scoret det andre målet trodde jeg at jeg hadde gjort nok for å vinne kampen. Dette er en stor skuffelse – å tape cupen i min siste kamp. Men det blir en drøm som går i oppfyllelse når jeg kommer til Manchester United.

- Fornøyd med sesongen
Magne Hoset var ikke fullstendig nedslått:

- Jeg sitter med en merkelig følelse. Jeg er veldig godt fornøyd med sesongen, men vi tapte en kamp i dag. Vi tar uansett med oss en god sesong, sier Hoset, som var sliten og ble byttet ut like før ekstraomgangene.

Også midtbanesjefen Makhtar Thioune var sliten og skadet i store deler av kampen.

En pussig situasjon fra kampen: I ekstraomgangene ville Thioune av banen mens ballen var i spill, fordi han indikerte en strekk bak på låret, og gikk resolutt mot sidelinja. Der ble han møtt av trener Kjell Jonevret, som prøvde å dytte ham tilbake utpå banen!

Etter litt behandling kom imidlertid årets spiller i Tippeligaen tilbake og spilte kampen ut – og scoret også på sin straffe.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her