Gå til sidens hovedinnhold

Her gir han Messi finger´n

Barcelona-stjernen ikke elsket av alle.

PANATHINAIKOS - BARCELONA 0-3:

Tirsdag vant Real Madrid 4-0 mot Ajax.

Onsdag vant Barcelona 3-0 mot Panathinaikos.

Mandag møtes de to formlagene til det som ser ut til å bli et forrykende El Clasico i La Liga. Det er bare å glede seg.

Pedros favorittdag
For mens hovedstadsklubben vartet opp med festfotball i Amsterdam, men unntak av de siste minuttene, var ikke Barcelona noe dårligere da laget tok turen til Hellas onsdag.

Pedro Rodriguez scoret to av målene for katalanerne. Merksnodig nok scoret samme spiller også mål i Mesterligaen den 24. november forrige sesong. Da i 2-0-seieren mot Inter.

Den tredje fulltrefferen var det selvfølgelig Lionel Messi som sto for. Argentineren har dermed scoret 31 mål i europacupen for Barcelona, og med det tangerte han brasilianske Rivaldo.

Elegante Iniesta
Kampens største høydepunkt var det imidlertid kanskje VM-helten Andres Iniesta som sto for. Et stykke inn i andre omgang viste den lille midtbaneeleganten igjen sitt suverene overblikk.

Iniesta fikk ballen på rundt 16 meters hold, og slo nesten i blinde en ball videre i rommet bak seg. Der kom venstreback Adriano, som igjen kunne dyttet videre til Messi og vips så var det mål.

Barcelonas midtbanemann var også sentral da Pedro noen minutter senere satte den definitive spikeren i den greske kista. Etter pasning fra Dani Alves spilte han en ball perfekt med utsiden 45 grader ut til Pedro, som ikke kunne unngå å score fra kort hold. Nok et mønsterangrep av spanjolene.

Panathinaikos-fansen var imidlertid ikke fornøyd. En fan kom seg inn på banen, løp over til Messi og ga ham den berømte finger´n før han ble tatt hånd om av sikkerhetsvakter.

Resultatet i Hellas betyr at Barcelona er videre fra gruppe D med 11 poeng fra fem kamper.

Danske FC København tapte sin kamp borte mot Rubin Kazan tidligere onsdag, men ligger fortsatt som nummer to med sju poeng. Russeren følger med seks, mens Panathinaikos ligger sist med to poeng.

I siste runde møter FCK grekerne i Parken, mens Barca spiller hjemme mot Rubin.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken