Gå til sidens hovedinnhold

Her gjør de ryktene til skamme

«Verdens dyreste håndtrykk» da Gareth Bale møtte til Real-trening onsdag.

For litt over en uke siden fullførte Real Madrid kjøpet av Gareth Bale og satte dermed en stopper for flere måneder med spekulasjoner.

Waliseren ble verdens dyreste fotballspiller da han ble solgt fra Tottenham for rundt 85 millioner pund.

Cristiano Ronaldo, som nå blir lagkamerat med Bale i Real Madrid, hadde den gamle rekorden etter at han ble solgt fra Manchester United for 80 millioner pund i 2009.

At nyervervelsen slo Ronaldos rekord, er noe som ifølge AS skal ha irritert superstjernen. Så mye at han skal ha forsøkt å stoppe overgangen.

- Det er ikke min oppgave å snakke om nye spillere. Jeg er fornøyd med spillerne vi har nå, men å snakke om summene som nevnes får være treneren og presidentens jobb. Jeg har min mening, men akter å holde den for meg selv, skal Ronaldo ha uttalt og satt enda mer fart i spekulasjonene.

Ronaldo skal også ha reagert med forferdelse da Real Madrid valgte å selge Mesu Özil til Arsenal til fordel for Bale.

Da Gareth Bale landet i Madrid og møtte Cristiano Ronaldo utenfor klubbens treninganlegg Valdebebas var det imidlertid lite som tydet på at de hadde noe uoppgjort.

Klubben var selvsagt snar med å få lagt ut bildet av de to superstjernene som tok hverandre i hånden og dro en og annen spøk.

Lørdag kan Gareth Bale og Cristiano Ronaldo spille sammen for første gang når Villarreal venter på El Madrigál.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken