Gå til sidens hovedinnhold

Her gråter Beckham

Nå kan VM henge i en tynn tråd for David Beckham.

MILAN - CHIEVO 1-0:

Det var en målrik søndag i Serie A, men i den siste kampen skulle målene la vente på seg.

Et Milan-lag som hadde fått såret stoltheten sin i midtuken da Manchester United utklasset dem i Mesterligaen, jaktet oppreisning og muligheten til å komme seg helt opp i ryggen på serieleder Inter.

Men før Clarence Seedorf berget kvelden for Milan, var det langt mer dramatiske ting som utspant seg på gressmatta på San Siro.

David Beckham måtte nemlig forlate banen med en skade i venstreleggen. Og engelskmannen forlot banen gråtende, og ble etter hvert fraktet med båre.

Kanskje var skaden så alvorlig at Beckham mister muligheten til å delta i VM i Sør-Afrika. Uansett er et skadeavbrekk ubeleilig på tampen av sesongen, når Beckham må overbevise Fabio Capello om at han fortsatt har noe å fare med for det engelske landslaget.

For Milan ble det dermed en kveld med blandede følelser. For til tross for tapet av Beckham lyktes Milan å ta alle tre poengene. Clarence Seedorf limte ballen i vinkelen på tampen av oppgjøret og sørget for tre poeng. Dermed ligger Milan bare ett poeng bak Inter i Serie A.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken