BLACKBURN - MANCHESTER CITY 1-1:

Manchester City har vunnet FA-cupen fem ganger opp gjennom årene.

Sist de klatret til topp i den ærverdige turneringen var i 2011, og Manuel Pellegrino og hans gutter ønsker nok å gjenta suksessen også denne sesongen.

Lørdag gjestet de Ewood Park og Blackburn, med Joshua King på benken fra start.

Blackburn var fullt på høyde med gjestene lørdag, og de kom tilbake etter å ha ligget under, og de kunne fort ha vendt til seier og detonert en cupbombe.

Vertene var friske innledningsvis på kampen, og de hadde mye av banespillet, men City hadde grei kontroll på det Blackburn kom med.

I første omgangs siste spilleminutt var det også gjestene som tok ledelsen, etter at Alvaro Negredo enkelt satte inn ballen på volley.

Ti minutter inn i andreomgangen fikk vertene sitt fortjente utlikningsmål, etter at Scott Dann fikk stå helt alene på bakre stolpe og enkelt kunne banke ballen i mål.

Hjemmelaget fortsatte å storme fremover i angrep, og de var nære ved å score ved et par anledninger.

I det 63. spilleminuttet burde City tatt ledelsen, men Negredo klarte på merkelig vis å heade ballen utenfor det åpne målet fra seks meters hold.

Minuttet etter ble Joshua King byttet inn for vertene.

Kvarteret før full tid holdt innbytter Jesus Navas på å sende gjestene i føringen, men en fantastisk redning av evigunge Paul Robinson sørget for å holde ballen utenfor nettmaskene.

Fem minutter senere kunne samme mann nok en gang ha sendte gjestene i føringen, men avslutningen strøk utsiden av stolpen.

Fem minutter før full tid ble gjestene redusert til ti mann, etter at Dedryck Boyata fikk sitt andre gule kort for dagen.

Vertene fikk et par gode sjanser helt på slutten av kampen, men det ble ingen flere scoringer, og dermed må lagene ut i omkamp om hvem som går videre til neste runde i FA-cupen.