BOLTON - MANCHESTER UNITED 0-5:

Akkurat når Manchester City tror de skal ta over tabelltoppen, kommer byrival United stormende.

Mot Tottenham i den tredje serierunden var nok City-fansen overbevist om at 5-1 måtte holde til den øverste plasseringen.

Men United gjorde det umulige, og knuste Arsenal 8-2. Dermed sikret målforskjellen tabelltopp for Sir Alex Ferguson.

Så vant City 3-0 over Wigan. Det måtte da være nok til å endelig legge seg øverst?

Men nei. United briljerte borte mot Bolton, og vant 5-0.

Med 18 scoringer på de fire første kampene, er årets United-tropp historisk. Aldri før har et lag scoret så mange mål i sesongåpningen.

Rooney med åtte mål på 13 dager
Akkurat når City har sikret de to øverste plassene på toppscorerlista, kommer Wayne Rooney stormende.

Spissen, som var ute av form i fjor og ikke levde opp til målforventningene, er for alvor tilbake denne sesongen. Mot Bolton puttet han tre av Uniteds fem mål, og står med åtte scoringer på fire kamper. Det er et snitt på to nettkjenninger per kamp, og en soleklar førsteplass på toppscorerrankingen.

- Det kunne ha blitt mer, sa Rooney etter femmålsseieren lørdag, ifølge sportinglife.com.

Rooney scoret for øvrig også to ganger for England mot Bulgaria i EM-kvaliken, og plusser man på de tre målene han puttet mot Arsenal, har 25-åringen scoret åtte mål på under to uker.

- Jeg har hatt god tid på å hvile, og sesongoppkjøringen ble veldig bra. Jeg har vært skadefri, og det har hjulpet meg mye i sesongstarten, fortsatte Rooney.

Smart spissvalg av Ferguson
Men det var Javier Hernández som åpnet målkalaset på Reebok Stadium. Meksikaneren, som begynte på topp sammen med Rooney, fikk foten på et innlegg fra Nani, og satte inn kampens første mål.

Deretter tok scoringsfoten til Rooney over underholdningen, og puttet to scoringer på fem minutter. Begge gangene var det unggutten Phil Jones som sto for målgivende.

Hernández satte inn nok en ball bak Jussi Jääskelainen før pause, men målet ble annullert for offside. Korrekt, sådan.

Dermed sto det 3-0 på måltavla til hvilen, men Uniteds fantastiske angrepsspill var på ingen måte ferdig med å briljere.

Hernández økte til 4-0, før Rooney vakkert pyntet på til 5-0 og Premier League-rekord.

- Det var første gang jeg og Chicharito startet sammen denne sesongen, og at begge scorer er fantastisk, sa Rooney.

- Alle spillere kan spille med Wayne Rooney. Han er en spiller av verdensklasse. Han kan klare alt, sa Hernández, med kallenavnet Chicharito, om lagkameraten.

Tøff sesongstart for Bolton
Bolton har kun vunnet én kamp og tapt tre i sesongåpningen. Med tre poeng ligger klubben, som har sluppet inn flest mål, på tolvteplass. Til Owen Coyles forsvar har Bolton hatt en grusomt tøff sesongstart, men både Liverpool, Manchester City, og nå United på motsatt banehalvdel.

United topper Premier League med tolv av tolv mulige poeng og 18 (atten!) scoringer. Hvor skal det ende?