Det har vært mye snakk om drammensgutten Bersant Celina i Norge den siste tiden, etter at unggutten satt på benken for Manchester City i FA-cupen.

Debuten på A-laget til storklubben lar fortsatt vente på seg, men den unge angriperen gjør sine ting meget bra på Citys ungdomslag.

Celina har vartet opp med en rekke scoringer allerede denne sesongen og torsdag fant han nettmaskene på ny i et U21-møte med Chelsea.

En rekke av Englands mest lovende spillere var involvert i møtet og City-manager Manuel Pellegrini satt på tribunen for å overvære kampen.

Celina startet kampen på benken, men ble byttet inn og ble den store helten. Han scoret det avgjørende 3-2-målet på Hyde's Ewen Field.

Stortalentet Dominic Solanke ga Chelsea ledelsen, men City snudde kampen ved Brandon Baker og Thierry Ambrose. Solanke utlignet så til 2-2.

I det 75. minutt kom Celina inn på banen og 18-åringen kombinerte fint med Oliver Ntcham, før han satte ballen i mål og sikret City seieren.

Patrick Vieiras City-lag topper nå Premier Leagues U21-tabell.

Norskalbanske Celina har i tillegg til sine fotballkvaliteter også fått en del oppmerksomhet den siste tiden på grunn av landslagsvalg.

Unggutten ønsker å spille for Kosovo framfor Norge, fordi han føler han ikke ble satset på og satt pris på av den norske landslagsledelsen.

Han har allerede debutert for Kosovo. Kosovo er fortsatt ikke en godkjent FIFA- eller UEFA-nasjon og kan derfor ikke spille offisielle kamper. Slik sett kan Celina fortsatt spille for Norge, om han skulle ombestemme seg.

Det meste tyder likevel på at han ikke kommer til å gjøre det.