REAL MADRID - CORDOBA 2-0:

Real Madrid serieåpnet i La Liga mandag kveld mot Cordoba.

Madrid-klubben har handlet inn solide forsterkninger og det var litt av et lag Carlo Ancelotti kunne skilte med på Santiago Bernabeu mandag kveld.

På midtbanen hadde Luka Modric fått selskap av nykommerne James Rodriguez og Toni Kroos, mens angrepstrioen besto av lekne karer som Gareth Bale, Cristiano Ronaldo og spydspissen Karim Benzema.

Et slikt lag lukter det mål av, men det var kun franskmannen på topp som klarte å finne nettmaskene i løpet av de første 45 minuttene i Madrid.

Etter en snau halvtime slo Toni Kroos inn og Benzema møtte ballen med hodet inne i feltet. Spissens knallharde heading fant veien til nettmaskene.

Real Madrid vartet opp med en del småpent spill i første omgang, men da dommeren blåste for halv tid, var det kun Benzemas mål som var tellende.

Keeperhelt Iker Casillas hadde fått sjansen fra start i buret for Madrid-laget, mens nykommer Keylor Navas satt på benken. Den spanske landslagsmålvakten måtte imidlertid tåle å bli pepet av banen ved pause.

Andre omgang så lenge ut til å bli målløs, men helt på tampen plukket Cristiano Ronaldo opp ballen sentralt i banen, avanserte og banket inn 2-0. Keeper Juan Carlos kunne kanskje stoppet skuddet, men inn gikk det.

Dette betyr at Real Madrid har fått en god start på sesongen, selv om det ikke ble noen målfest i ligaåpningen. Laget ligger som nummer tre.

I den andre La Liga-kampen mandag spilte regjerende mester Atletico Madrid uavgjort 0-0 borte mot Rayo Vallecano.