Veton Berisha utlignet til 1-1 da Greuther Fürth vant 3-2 hjemme mot Even Hovlands Nürnberg i Franken-derbyet.

Byen Fürth og Nürnberg ligger i distriktet Mittelfranken, som er en del av Bayern. Oppgjørene mellom Berishas og Zlakto Tripics Greuther Fürth og Hovlands Nürnberg betyr derfor mye for klubbene.

Det var gjestene som tok kommandoen i oppgjøret. Sju minutter ut i første omgang klemte Guido Burgstaller til fra langt hold. Via en motstander endte ballen i krysset.

Seks minutter før pause viste landslagsspiller Berisha fram egenskapene som gjorde at 2. Bundesliga-klubben hentet spissen til Tyskland i sommer. Nordmannen utlignet med en stupheading, hans annet mål i den tyske ligaen. Like før nettkjenningen var han alene med keeper, men vinkelen ble for skrå.

Tolv minutter ut i annen omgang gikk Greuther Fürth opp i ledelsen. Tom Weilandt sto for målet.

Det hele så ut til å ende med hjemmeseier, men fem minutter før slutt utlignet Alessandro Schöpf og alle trodde han sørget for at det ble 2-2.

På overtid dukket derimot innbytter Sebastian Freis opp etter å ha blitt stusset gjennom av Domi Kumbele og sikret seieren 3-2.

De tre poengene gjør at Greuther Fürth klatret forbi rivalen på tabellen og opp til åttendeplass. Klubben har sju poeng opp til direkte opprykksplass, men er kun tre poeng bak kvalifiseringsplass.

Hovland overtok kapteinsbindet da Jan Polak ble byttet ut etter 77 minutter. (©NTB)