Gå til sidens hovedinnhold

Her klikker Roberto Carlos i Riises India-kamp

I bråk med tidligere lagkompis etter matchen.

John Arne Riises Delhi Dynamos spilte 1-1 mot Atletico de Kolkata på lørdag, men det var manager Roberto Carlos som stjal oppmerksomheten etter kampen.

Den tidligere Leicester-spilleren Iain Hume hadde gitt gjestene Kolkata ledelsen 1-0 i første omgang, etter en gigantisk keepertabbe av Delhis sisteskanse, men den ghanesiske innbytteren Richard Gadze sikret ett poeng for Riises mannskap med sin scoring etter 61 minutter.

Se målene i kampen nederst i artikkelen! (Video med tillatelse fra Viaplay.)

Tidligere lagkompiser

Men det var altså Roberto Carlos som stjal overskriftene, med sin oppførsel etter kampen.

Den tidligere Real Madrid-stjernen - som har 125 landskamper for Brasil, og som nå er spillende manager for Delhi Dynamos - gikk ut på banen for å takke med- og motspillere for kampen da dommeren blåste i fløyta for siste gang.

Da fikk han imidlertid en dytt fra gjestenes midtbanespiller Valdo, eller Valmiro Lopes Rocha, som han egentlig heter, og Roberto Carlos svarte med å tenne på alle plugger.

42-åringen måtte holdes tilbake av sine spillere for ikke å gå til angrep på Valdo, før gemyttene etter hvert ble roet ned.

Valdo var i sin tid ungdomsspiller i Real Madrid, og sågar en del av A-laget i 2002-03-sesongen. Da fikk han én seriekamp for spanjolene, den gang som Roberto Carlos' lagkamerat, før karrieren fortsatte i Osasuna.

- Gammel feide

På pressekonferansen etter kampen ble Roberto Carlos spurt om hendelsen.

- Jeg har kjent ham lenge. Han spilte med meg i Real Madrid. Han utviklet seg der, sammen med meg. Basketaket kom på grunn av en episode som skjedde mellom oss for 12 år siden, sa brasilianeren til journalistene, ifølge avisen The New Indian Express.

- Han spilte i Osasuna på den tiden, og vi var involvert i en episode i en kamp. Jeg har sagt unnskyld til ham tidligere, men han husker det ennå. Men jeg har ingen vonde følelser overfor ham. Han er en flott fyr og en god venn. Jeg ønsker ham alt godt, sa Carlos.

To av fem stjerner for Riise

John Arne Riise spilte hele kampen for Delhi Dynamos, men blir kun belønnet med to av fem stjerner av goal.com, som fulgte kampen live.

«Nordmannen ga vekk ballen til Hume ved noen få anledninger. Han lot også Hume stå umarkert på scoringen,» skriver avisen om Riise.

Etter 9 av 14 kamper ligger Delhi Dynamos på tredjeplass i den indiske ligaen, á poeng med de to lagene på topp. De fire beste lagene går videre til et sluttspill som består av semifinaler og finale.

Se Delhi-keeperen tabbe ved 0-1-målet her:

Se Delhis utligning her:

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken