Gå til sidens hovedinnhold

Her koker det for Barton igjen

Men med tre poeng til Newcastle holder Joey Barton seg kanskje borte fra Twitter den neste uken.

SUNDERLAND - NEWCASTLE
0-1:

Forventningene var store før naboduellen mellom Sunderland og Newcastle på Stadium of Light på lørdag, og det var da også tydelig tente spillere som møttes i det fine sensommerværet i Nordvest-England.

Og etter at vertene hadde åpnet best og spilt seg til noen gode muligheter tidlig i matchen, eksploderte det virkelig rundt dommer Howard Webb etter et kvarters spill.

Snytt for straffe
Da fikk nemlig Newcastle hjørnespark, et hjørnespark som til slutt fant veien til Joey Bartons hode. Sunderland-keeper Simon Mignolet var utspilt, men Sebastian Larsson sto på streken og avverget forsøket fra Newcastles urokråke.

Problemet var bare at Larsson nokså tydelig reddet ballen med armen.

Les alt om Premier League her!

Newcastle-spillerne flokket seg rundt kamplederen, som på sin side forhørte seg med sin assistentdommer før han dømte ny corner til Newcastle.

Det var ikke lett for gjestene å godta at de ble snytt for straffespark, og man kunne bare forestille seg Twitter-reaksjonene som ville følge fra Joey Barton.

Etter åpningskampen mot Arsenal var Newcastle-spilleren den siste uken som kjent innblandet i en langvarig ordkrig på Twitter, som involverte både motspillere, journalister og kritikk av den tidligere Newcastle-stjernen Alan Shearer.

Les også: Barton i ordkrig på Twitter

Rødt kort
Men etter 62 minutter gikk nemlig frisparket fra Ryan Taylor rett inn i nettet, og målet holdt kanskje Barton unna ytterligere Twitter-trøbbel.

Ledelsen holdt nemlig helt inn, selv om Sunderland jaget i siste halvdel av andre omgang for et utligningsmål.

Temperaturen ble heller ikke mindre mot slutten av kampen, og blant annet Joey Barton pådro seg gult kort - sammen med Sunderlands Lee Cattermole og Philip Bardsley - i en høylytt krangel da Cattermole taklet Jonas Gutierrez stygt.

Senere pådro Bardsley seg nok et gult kort for en stempling av Fabricio Coloccini, og Sunderland-spilleren måtte dermed finne veien til garderoben et par minutter før lagkameratene.

Men Newcastle dro altså seieren i land mot rivalene, og hadde til og med muligheten til å doble ledelsen mot slutten av kampen uten å utnytte den store sjansen som innbytter Dan Gosling fikk alene mot keeper Mignolet på overtid.

HTML EMBED
Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken