Gå til sidens hovedinnhold

Her kysser fotballstjernen datteren til Berlusconi

- Dette er akkurat det Milan ikke trenger nå, sier en kilde i klubben.

Det melder svenske Aftonbladet.

Bildet kilden snakker om er publisert i onsdagens utgave av det italienske ukebladet Oggi.

Barbara Barlusconi (26), datter av Italias statsminister og Milan-eier Silvio Berlusconi, er avbildet i det hun kysser AC Milans stjernespiss Alexander Pato (21).

- Ubeleilig
Barbara Berlusconi er også Milan-arving, og den italienske pressen har lite overraskende kastet seg over den mulige romansen. Mediekjøret skulle helst vært unngått, skal man tro kilder svenske Aftonbladet har snakket med.

- Det er klart at det kommer ubeleilig med tanke på kampen som kommer mot rival Inter og Zlatan Ibrahimovic` suspensjon. Vi trenger arbeidsro, sier Milan-kontakten til Aftonbladet.

Arbeidsro fikk de ikke, da alle de største sportsmediene som Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport og Tuttosport, samt alle nyhetssendinger på TV publiserte kyssebildet sent tirsdag kveld.

Hett diskusjonstema
Barbara Berlusconi forventes å ta over Milan når far Silvio trer av som eier, og for kort tid siden hadde hun praksis i klubben. I Italia er det et hett diskusjonstema at hun har et forhold til spillere på laget, med tanke på den stilling hun har i klubben og som mulig fremtidig eier.

Det er tidligere spekulert i om Pato og Berlusconi har et forhold, men hun har kategorisk nektet for at det er tilfelle. Uttrykket «et bilde sier mer enn tusen ord» har nå trolig fått ny mening for statsministerdatteren.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken