NY RANGERS - LOS ANGELES KINGS 0-3:

Stillingen var 0-0 da det var spilt tolv og et halvt minutt av første periode i nattens tredje finalekamp i NHL-sluttspillet.

Mats Zuccarello lå godt plassert ved målstolpen da en retur havnet rett ved skøytene til 26-åringen.

Den norske New York Rangers-spilleren skulle bare ekspedere pucken den siste lille biten over målstreken og gi vertene et viktig ledermål.

Men Los Angeles Kings-målvakt Jonathan Quick fikk avverget på utrolig vis med spaken. Pucken var også innom stanga før den forsvant bort fra Kings-buret.

Se video av hendelsen lenger nede i artikkelen

Enda verre for Rangers ble det da gjestene isteden tok ledelsen ved Jeff Carter i siste sekund av den første perioden.

En tøff påkjenning å takle fra Zucarello og lagkompisene, som allerede jobbet i motbakke etter to overtidstap i de to første finalekampene.

Umulig keeper
Selv om New York avsluttet over dobbelt så mange ganger mot mål hjemme i Madison Square Garden, var det Los Angeles som igjen gikk seirende av isen.

Et mål i overtallspill fra Jake Muzzin tidlig i den andre perioden, og Mike Richards' 3-0-scoring sernere i midtperioden var mer enn nok til å senke Rangers enda en gang.

Se Zuccarellos kjempesjanse i videovinduet under:

HTML EMBED

- Vi må vinne fire på rad, enkelt og greit. Vi må ha troen på det. Det er vanskelig å si så mye. Jeg føler vi spiller bra. Dette er frustrerende, sa Zuccarello til TV 2.

Lang vei tilbake
Ingen lag har klart å vinne fire kamper på rad i NHL-finalen siden Detroit Red Wings gjorde det mot Carolina Hurricanes i 2002.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=XyGYZcEVc252LUSRnNuSwO7vdhjGaoKrP3Dx8-zIH1KHML8cAgoDLMs6tamoryRxsR22-G4jP2AhdnrShKesqbrNeuPDSZa8q3TiuILNtqb_No032tlb0vzuhFBbY1q6kZ_KRx4c2k0&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Los Angeles Kings ledet 3-0 i kamper også mot New Jersey Devils for to år siden da de vant Stanley Cup for første gang. Kings gikk deretter på to nederlag, før de sikret seg tittelen i den sjette kampen.

Rangers må begynne med å vinne neste oppgjør hjemme onsdag. Også de tre eventuelle neste kampene, to av dem på borteis, må ende i blåtrøyenes favør for at laget skal gå til topps.

Se høydepunktene fra den tredje finalekampen under
(med tillatelse fra Viasat/Viaplay.no):

HTML EMBED