Gå til sidens hovedinnhold

Her poserer han med Messi

Tarik Elyounoussi med i gigantisk, global reklamekampanje.

Lionel Messi, Sergio Agüero, Vincent Kompany, Robin van Persie, Sergio Ramos. Dette er noen av de største stjernene i internasjonal fotball. Og det er noen av Tarik Elyonoussis lagkamerater i det nye stjerneteamet til Pepsi Max.

25-åringen er ekstremt fornøyd med å være en del av dette.

- Det er jo kult, det må jeg si, å få være en del av Pepsis globale team. For meg er dette en stor ære, sier Tarik Elyounoussi til Nettavisen.

- Pepsi er jo en av verdens største merkevarer og har de aller største idrettsstjernene og artistene i sin stall. De har brukt David Beckham og Beyonce i sine reklamer. Det å havne på denne listen, sammen med folk som Messi og Agüero, er stort.

Elyounoussi forteller at alt har gått veldig raskt.

- Vi har hatt et fotoshoot. Pepsi kom hit til Hoffenheim og gjorde det. Videobiten har jeg ikke gjort ennå. Den skal gjøres i London senere i vinter, sier den tidligere Fredrikstad-spilleren, som foreløpig ikke vet hvem andre som eventuelt kommer til å delta på videoinnspillingen han skal være en del av.

- Jeg vet ikke helt åssen det blir. Jeg tror det blir sammen med én til, så vidt jeg vet. Det skjer veldig fort. Jeg bare henger med. Det er litt som slagordet deres, «Live For Now». Man må gjøre det beste ut av mulighetene.

3741147

Ingen i vennekretsen til Tarik kjenner til dette ennå. Foreløpig har han kun fortalt nyheten til én lagkamerat i Hoffenheim.

- Han syntes det var dritkult, smiler Elyounoussi.

- Hvordan blir det å se sitt eget ansikt i kinosaler, på TV og i nettaviser sammen med disse stjernene?

- Det blir selvfølgelig litt annerledes. Man er vant til småting, men dette er ganske stort. Det blir kult. Jeg gleder meg til å se og høre hva kameratene mine sier. De vet ingenting ennå.

Christian Gerhard Træland, som er nordisk markedssjef for Pepsi Max, forteller at det føles naturlig for brusgiganten å samarbeide med nettopp Tarik Elyounoussi.

- Vi strever hele tiden etter å bli bedre og ønsker topp kvalitet i alle ledd av vårt arbeid. Derfor var det også naturlig at nettopp Tarik var med i laguttaket. Han er en fantastisk og positiv gutt, både på og av banen. Han leverer alltid kvalitet og passer perfekt med vårt «Live For Now»-motto, sier Træland i en pressemelding.

Tidligere har Pepsi Max brukt Moa Abdellaoue som norsk representant i dette stjernelaget. Tarik tok kontakt med Moa for å høre hva landslagskollegaen hadde å si før avtalen ble undertegnet.

- Jeg spurte ham i forkant og han sa det var dritkult og at jeg måtte takke ja. Han var litt misunnelig på det, humrer Elyounoussi.

Lionel Messi har vært tilknyttet Pepsi Max i flere år og er fornøyd med å bli med videre.

- Jeg er stolt over å jobbe med Pepsi igjen og representere merket internasjonalt som en del av dette stjernelaget, sier argentineren i pressemeldingen.

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken