HTML EMBED

Viasat Broadcasting har forlenget sine eksklusive rettigheter å vise Champions League i Norge, Sverige og Danmark, og avtalen gjelder fram til og med finalen i 2015, melder Viasat. Rettighetene inkluderer fri-tv og betal-tv, samt mobile enheter og internett.

– Rettighetene til UEFA Champions League er ytterst attraktivt for enhver tv-stasjon, og det har vært flere som har kjempet om rettighetene i både Norge, Sverige og Danmark, sier sportssjef Stian Kleppo i Viasat.

Dette betyr at på Viasat vil sende alle kampene på sine fri-tv- og betal-tv-kanaler i Skandinavia. Kampene vil også bli tilgjengelig på web-tv-tjenesten Viaplay, som tilbyr direktesendt sport og underholdning til pc’er, nettbrett, smarttelefoner og internett-tilkoblede TV’er.

Viasat har allerede de eksklusive rettighetene til Champions League ut 2011/2012-sesongen, og selskapet har hatt disse rettighetene helt siden 1993.

- Vi har sendt UEFA Champions League i totalt 18 år. Vi vil fortsette å videreutvikle vårt premiuminnhold innen sport og ser frem mot å tilby seerne våre den beste sportsunderholdningen i verden, sier Kleppo.