Gå til sidens hovedinnhold

Her slår han United-supporteren

Både under og etter manchesterderbyet slo Craig Bellamy godt fra seg. Se nye bilder her!

På godt og vondt.

Du er trolig fotballhater om du ikke setter pris på Craig Bellamy i hans lyse stunder på fotballbanen.

Mot Manchester United laget han to glitrende mål. Så svartnet det igjen.

Det ble nok for mye for den fyrige waliseren da dommer Martin Atkinson bestemte seg for å legge til 7 – syv – minutter på Old Trafford.

Supporter tok seg inn på banen
Innen den tid maktet Michael Owen å sette inn de røde djevlenes fjerde scoring. United vant bykampen 4-3.

En latterlig supporter måtte selvsagt inn på gressdekket for å hovere. Han pådro seg kjapt Craig Bellamys oppmerksomhet.

Les også: Dette er helten i Manchester

Waliseren har vært i klammeri med politiet flere gang i løpet av karrieren, og skal angivelig ha angrepet vår egen John Arne Riise med golfkølle i februar 2007.

En bildeserie fra Press Association viser hvordan fire stadionvakter holder tak i inntrengeren rett i etterkant av Manchesterderbyet søndag.

Se bildeserien her!

Tilskueren havner kjapt i munnhoggeri med Bellamy, deretter skyver City-stjernen hånden opp i ansiktet på United-supporteren. Det siste bilde i bildeserien er bildet som allerede har reist ut på jordomseiling.

Trøbbel med politiet
Det ser unektelig ut til at Bellamy fullfører et knyttneveslag. United-forsvarerne Rio Ferdinand og John O'Shea reagerte med vantro etter hendelsen.

Les også: Hughes krever forklaring

Også politiet i Manchester kommer til å undersøke saken nærmere. Det bekrefter en talsmann overfor TV-kanalen ESPN.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Mot slutten av derbyet mellom Manchester United og Manchester City på Old Trafford løp det en tilskuer ut på banen. Han ble anholdt av politiet og sikkerhetsvaktene, sier en talsmann for Greater Manchester Police til TV-kanalen.

- I løpet av dette opptrinnet var det en konfrontasjon mellom mannen og en spiller på Manchester City FC. Ingen av partene har anmeldt saken, men politiet vil fortsette å undersøke saken.

Hughes forsvarer Bellamy
Rett etter kampslutt valgte en rystet City-manager å forsvare spilleren sin.

- Jeg så ikke hendelsen, men fyren skulle aldri ha vært på banen. Det er ikke akseptabelt, sa Hughes – også han waliser – etter oppgjøret.

- Brian Clough fiket til noens øre. Han ble hyllet som en nasjonal helt. Kanskje det samme vil skje med Craig, men jeg tviler på det. Det blir sikkert brukt mot ham, sukker City-manageren.

Dagens lengste?
Hendelsen preger selvsagt de britiske tabloidene også. Daily Mirror skriver at angriperen risikerer å bli straffet av FA (det engelske fotballforbundet), slik også lagkamerat Emmanuel Adebayor ble etter oppgjøret mot Arsenal i forrige uke.

Daily Mail - som også har publisert bildeserien av Bellamy-slaget - stikker trolig av med prisen for dagen lengste og mest tabloide tittel:

«Mad-chester! Injurytime-row, Fergie taunts City, Bellamy hits a fan and Neville is a lunatic»

PS! Mark Hughes bekreftet etter oppgjøret at City-innbytter Javier Garrido ble truffet av en mynt som ble kastet ned fra tribunen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken