Denne uken var Hillary Clinton på besøk hos talk show-verten Ellen DeGeneres, der hun selvsagt snakket om den pågående kampanjen før presidentvalget.

Men i kjent Ellen-stil, er det også plass til humor – og Clinton viste en side som ikke er vanlig fra den kanten.

HTML EMBED
embedNAvideo("ND3woqstyTJCLcoRgC2MUw", false)

Danser med Ken Bone

De to snakket om den første debatten mellom de to presidentkandidaten, da Ellen mente at det var på tide å vise frem noe TV-seerne ikke har sett før. Selvsagt fordi det er manipulert i ettertid.

- Ingen snakker om dette øyeblikket, sier Ellen.

Og så gjør demokratenes presidentkandidat sitt beste for å fri til de velgerne som har savnet humor og karisma. Hillary danser nemlig med mannen i rød genser, Ken Bone, som ble en mediekjendis etter debatten.

Hillary selv ler gjennom hele klippet - og vi anbefaler å få med ektemann Bills uttrykk (slik han selvsagt så ut under debatten, men som gjør seg også under det manipulerte danse-stuntet.)

- Det er den beste dansingen jeg har gjort! sier en fornøyd Clinton til DeGeneres etterpå.

Spøker om alderen

Hillary fyller 69 år om en drøy uke, og hun har også et lite pek til de som mener hun er for gammel for Det hvite hus.

- Jeg håper jeg blir den neste presidenten, den USA trenger. Og ja, det er også bursdagen min snart. Tenk på det slik, jeg blir i tilfelle tidenes yngste valgte kvinnelige president, ler hun.

Trump fylte forøvrig 70 år i juni.

LES også: Her er sheriffen som hisser til kamp: - Det er tid for høygafler og fakler

Hvorvidt danse-stuntet har hjulpet spørs, men Clinton er i alle tilfelle fremdeles i ledelse på meningsmålingene. Trump har de siste ukene måtte forsvare anklager om å være kvinnefiendtlig og ha regelrett klådd på en rekke navngitte kvinner. Flere kjente republikanere har i etterkant tatt avstand fra kandidaten, mens kona Melania har forsvart ektemannen.

NRK-klager

Her hjemme er det derimot NRK som får mest pepper rundt presidentvalget, etter at Kringkastingsrådet har mottatt flere klager på at statskanalen driver med mobbing av republikanernes kandidat. Den saken skal opp for avgjørelse torsdag.

Den andre debatten mellom Trump og Clinton foregår natt til torsdag norsk tid. Hva som blir sagt da, får du vite om du følger Nettavisen.

LES mer: Trump inviterer Obamas halvbror til valgkampduell

HTML EMBED
embedNAvideo("kI4BcMLJnITCKll-SuRnAA", false)