Gå til sidens hovedinnhold

Her trøster de en knust Casillas

Spilte sin første kamp siden januar, ble byttet ut med skade.

GALATASARAY - REAL MADRID 1-6 :

Mange var spente på hvordan Gareth Bale skulle gjøre det i Champions League-debuten for Real Madrid, men det var Cristiano Ronaldo som stjal showet.

Portugiseren scoret tre mål i 6-1-seieren over Galatasaray, og Real Madrid har dermed fått en knallstart på årets Champions League-sesong.

Kampen var ekstra spesiell for Iker Casillas. Sisteskansen hadde ikke vært på banen for Real Madrid siden januar, og signalene fra Ancelotti er at han skal satses på som Champions League-keeper denne sesongen.

Men tirsdagskvelden utartet seg som et mareritt for spanjolen. Casillas fikk seg en smell etter et sammenstøt med lagkamerat Sergio Ramos, og med tydelige smerter i brystet ble det med et kvarters spilletid for den sympatiske keeperen, og inn kom Diego López.

Det ble et følelsesladet øyeblikk for Casillas, som måtte få trøst av Pepe og Diego Lopez da han forlot gressmatta.

I minuttene etter Casillas-skaden, trendet ordene «Pobre Casillas» på Twitter, ifølge AS. På norsk: Stakkars Casillas. De ordene var altså blant hele Twitters ti mest brukte fraser akkurat på den tidsperioden.

Hvor alvorlig skaden er, er ennå ikke kjent.

- Iker var uheldig. Han var veldig god frem til skaden, sier Ancelotti etter kampslutt.

Casillas-skaden til tross, seieren er viktig for et lag som nettopp har handlet spillere for et lite nasjonalbudsjett.

Jakter sitt tiende trofé
«La Decima» (den tiende) var de første ordene klubbpresident Florentino Pérez lærte Gareth Bale da han skrev under for klubben i starten av september. Det forteller alt om hvor lyst klubbpresidenten har til å vinne Champions League for tiende gang.

Ikke siden 2002 har Real Madrid vunnet verdens største klubbturnering, noe som selvsagt ikke er godt nok for de hvite gigantene.

Da var det neppe et dumt trekk å hente inn Carlo Ancelotti som José Mourinhos etterfølger. Fra 2003 og 2007 ledet han Milan til tre finaler og to pokaler.

Isco-mål
Kampens første scoring kom etter en drøy halvtime, da Pepe fant Isco med en flott langpasning. I duell med tre Galatasaray-spillere fikk supertalentet tak i ballen og sendte avgårde et skudd fra 15 meter. Kula gikk via stolpen og i mål, og dermed tok Real Madrid ledelsen i Tyrkia.

Isco har dermed scoret i både La Liga- og Champions League-debuten for Real Madrid.

Galatasaray var kanskje det beste laget, men det var gjestene som var effektive. Etter 54 minutter økte Karim Benzema alene med keeper, etter et fremspill av Angel Di Maria. Dermed sto det 2-0.

Cristiano Ronaldo økte til 3-0 etter 63 minutter, men publikum ventet på en annen stjerne.

Gareth Bale fikk en drømmedebut for Real Madrid i helgen, og tirsdag hadde han mulighet til å imponere i Champions League for sin nye arbeidsgiver. Bale startet på benken, men en halvtime før slutt ble han byttet inn.

Waliseren gjorde seg ikke veldig bemerket, men kunne se Ronaldo øke til 4-0 etter 66 minutter, før Karim Benzema økte til 5-0 ti minutter før slutt.

Galatasaray reduserte ved Umur Bulut minuttet senere, før Ronaldo fullførte sitt hat trick på overtid. Flere mål ble det ikke, og Real Madrid vant komfortabelt 6-1.

Real Madrids neste kamp i Champions League spilles 02. oktober hjemme mot FC København. Galatasaray møter Juventus på bortebane samme dag.

SE OGSÅ: Lagoppstillingene

SE OGSÅ: Kampreferat minutt for minutt

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken