Camilla Herrem skal opereres i hælsenen og kan vente en håndballpause på opptil et halvår, uten at det plager landslagsvingen.

– Det er skikkelig deilig at det går an å gjøre noe med det. Jeg venter på svar om når jeg kan opereres, men jeg vil gjøre det så fort som mulig. Byåsen har gitt meg klarsignal, sier Herrem til Adresseavisen.

Byåsen-spilleren har slitt med smerter i hælen helt siden våren 2009. Operasjonen året etter ordnet ikke problemene, og nå venter et nytt inngrep, skriver avisen.

Onsdag scoret Herrem to mål da Byåsen overraskende tapte 24-28 hjemme mot Vipers Kristiansand. Hun håper å få gjennomført operasjonen i løpet av februar og at hun blir helt fin igjen. Årsaken til smertene skal være en beinbit som gnager på en allerede delvis avrevet akillessene.

– Man må skjære vekk det beinet som gnager. Det var skikkelig deilig at de (legene) hadde et svar. De sier det blir fire uker på krykker etterpå, så det ser ut til å gå greit, sier Herrem med tanke på bryllupet med Elverum-spilleren Steffen Stegavik til sommeren. (©NTB)