Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Berg har fått millioner

Blackburn meddeler at de allerede har gitt kompensasjon til eks-manageren.

Henning Bergs managerkarriere i Blackburn ble svært kort.

Allerede etter ti kamper i sjefsstolen på Ewood Park fikk Berg sparken, og måtte den tidligere midtstopperhelten gjøre vendereis til Norge.

I ettertid har Berg ment at han har krav på kompensasjon fra klubben for kontraktsbruddet. Lørenskogingen har fått støtte for dette synspunktet av managerforeningen i England.

Senere er det også blitt rapportert at Blackburn-direktør Derek Shaw ble bedt om å holde seg unna klubblokalene mens kompensasjonen blir diskutert.

- Jobber med enighet
Angivelig skulle kompenasjonen Berg hadde krav på være på hele to millioner pund, eller rundt 17,6 millioner norske kroner.

I en pressemelding på eget nettsted påpekte Blackburns eiere tirsdag at nordmannen har mottatt penger i kompensasjon etter sparkingen.

- Eierne ønsker å presisere at klubbens advokater jobber aktivt med Herr Berg for å bli enig om hva som gjelder i kontrakten. De vil også gjøre det kjent at 500.000 pund allerede er utbetalt til Berg, skriver Blackburn.

- I tillegg vil eierne meddele at det ikke pågår noen gransking rundt klubbdirektør Derek Shaw, som fortsatt har deres støtte. Herr Shaw, daglig leder Paul Agnew og Gary Bowyer er for tiden i India for å møte eierne, fortsettes det i pressemeldingen.

Klubb i krise
Blackburn har hatt en svært mager sesong i The Championship.

Etter nedrykket fra Premier League i fjor er laget fra East Lancashire blitt ledet av fire ulike managere, uten å finne formelen til å skaffe nok poeng. Etter 40 spilte kamper, og med seks runder igjen, er Blackburn falt ned i nedrykkssonen.

Ingen andre lag i divisjonen har færre seirer enn klubben til Joshua King og Morten Gamst Pedersen. Med bare fire poeng på de ti siste kampene er Blackburn farlig nær et andre nedrykk på rappen.

Kommentarer til denne saken