Gå til sidens hovedinnhold

Hevder PSG jakter flere stjernespillere

Spansk avis påstår at PSG vurderer Àngel Di Maria og Nani.

Den franske ligaen har for alvor markert seg på fotballkartet denne sommeren, med en rekke storsigneringer. Spesielt de nyrike klubbene PSG og Monaco har stått for overskriftene så langt.

PSG er interessert
Den spanske avisen AS kan torsdag melde om at Real Madrid-stjernen Di Maria kan være på vei til Paris, men kun om Real Madrid endelig lander den walisiske superstjernen Gareth Bale.

Klarer Galacticos å sikre seg Bale fra Tottenham vil trolig Àngel Di Maria som i dag fungerer som kantspiller i Madrid få lite spilletid under Carlo Ancelotti ettersom de to har mange av de samme kvalitetene på banen.

Bale vil trolig ta Di Maria sin plass på laget, hvilket kan gjøre Di Maria overflødig. Bale-ryktene skal derfor ha fått PSG-president Nasser Al-Khelaifi til å øyne en overgang for Di Maria, melder Le Parisien ifølge AS.

Di Maria er ikke den eneste kantspilleren Al-Khelaifi skal være interessert i, PSG skal angivelig ønske seg Manchester United sin Nani. Portugiseren skal visstnok bare være en reserveløsning, han vil derfor kun være aktuell for PSG om Di Maria ikke skulle bli tilgjengelig.

Ligue 1-gigantene handler stort
Monaco som i fjor var å finne i Ligue 2, som er den nest øverste divisjonen i Frankrike har i sommer sikret seg flere av verdens mest ettertraktede spillere. Klubben har så langt brukt rundt 140 millioner euro. Spillere som Radamel Falcao, James Rodriguez, Jeremy Toulalan og João Moutinho er bare et knippe av spillerne som skal revolusjonere Monaco sitt nye eventyr i Ligue 1.

De to pengesterke klubbene har fulgt hverandre hakk i hel så langt, for PSG har brukt i overkant av 110 millioner euro. De enorme summene det er snakk om er fordelt over kun tre spillere.

Signeringen av superspissen Edinson Cavani, som lenge var koblet til de fleste stormaktene i Europa, endte opp i Paris for hele 64 millioner euro og blir dermed Zlatan Ibrahimovich sin nye klubbkamerat. PSG signerte også Roma sin tidligere forsvarsdiamant, Marquinhos og Lucas Digne fra Lille for henholdsvis 35 og 15 millioner euro.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken