Gå til sidens hovedinnhold

Hevder spillerne misliker rotasjonssystemet

Store deler av Chelsea-troppen skal være misfornøyde.

Det skriver den engelske avisen The Telegraph torsdag formiddag.

Kun Petr Cech, Branislav Ivanovic, John Terry og Ramires har startet samtlige 16 Premier League-kamper så langt, og flere av spillerne mener de aldri får muligheten til å finne formen, hevder avisen.

42 forandringer
Chelsea henger bra med i gullkampen i den engelske toppdivisjonen. Etter 16 runder har Chelsea plukket 33 poeng, noe som medfører en tredjeplass på tabellen, to poeng bak ledende Arsenal.

Nettopp Arsenal er Chelseas motstander i neste Premier League-runde. Lille julaften reiser nemlig Chelsea til Emirates for å måle krefter med Arséne Wengers menn.

Ifølge The Telegraph frykter Chelsea-spillerne at mangelen på et «satt» lag vil føre til poengtap i den uhyre viktige bortekampen.

Chelsea har totalt gjort 42 forandringer på laget i løpet av sesongen. Til sammenligning har Arsenal bare foretatt 33 forandringer.

Mourinhos retur til Chelsea blir karakterisert som vinglete, noe som har ført til en usikkerhet blant store deler av stallen. Mange spillere skal ifølge The Telegraph ha begynt å stille seg spørsmål om egen klubbfremtid.

Særlig på spissplass har Mourinho hatt mest hodebry. Fernando Torres, Samuel Eto’o og Demba Ba har spilt til sammen 29 kamper, men bare scoret fem mål totalt.

For å illustrere måten portugiseren jobber på, gjengir vi følgende «bytte-rekke» fra den engelske avisen:

Bytter, bytter, bytter
Eto’o scoret sitt første Chelsea-mål mot Cardiff City i åttende serierunde, men ble plutselig benket i neste kamp (mot Schalke i Champions League) til fordel for Demba Ba.

Demba Ba scoret mot Steaua Bucharest i Champions League, men Mourinho valgte å sette ham på benken i påfølgende kamp mot Crystal Palace.

Fernando Torres scoret mot Crystal Palace, men ble erstattet av Eto’o i kampen mot Sunderland tre dager etter.

The Telegraph hevder slik rotering av Mourinho har satt sinnene i kok hos flere av Chelsea-stjernene. Ifølge avisen er det forståelse for at spissene må levere scoringer, men de mener at de må få tid til å finne en vedvarende form.

Så gjenstår det å se om Mourinho lar seg påvirke av den påståtte misnøyen. Historien viser vel at han neppe bruker mye energi på misfornøyde spillere.

P.S: Kampen mellom Arsenal og Chelsea kan du følge i vårt livesenter NaLive.

LES OGSÅ:

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken