Gå til sidens hovedinnhold

Hevder United byr på Odd-juvel

Odd avkrefter budet.

Etter det Telemarksavisa forstår, skal den engelske storklubben Manchester United ha kommet med et bud på 3 milloner euro for Odds 17-årige talent, Rafik Zekhnini.

- Det er klart dette er moro, men jeg tenker ikke så mye på alle ryktene som går om dagen. Jeg stortrives i Odd, er 17-åringens kommentar til TA lørdag kveld.

Til Nettavisen sier Zekhnini at han velger å holde fullt fokus på Odd enn så lenge.

- Mitt fokus er 100 prosent på Odd. Ja, Manchester United er favorittklubben min, og det ville vært vanskelig å si nei til de dersom det kom et bud. Likevel er jeg i Odd nå, og stortrives her. Det er her jeg har fokuset mitt, sier vingen til Nettavisen.

Einar Håndlykken er daglig leder i skiensklubben. Han hevder klubben ikke har mottatt noe bud fra den britiske storklubben.

- Det kan godt være at Manchester United er interesserte i Rafik, men vi har ikke fått noe konkret bud, sier Håndlykken til TA.

Også på Twitter skriver Håndlykken at klubben ikke har fått bud på unggutten.

Zekhnini gjorde seg bemerket under torsdagens kamp mot Borussia Dortmund i Skien, og har høstet skryt fra flere hold. Deriblant den tyske verdensmesteren Mats Hummels.

Les også: Dortmund-stjernen fikk Odd-sjokk: - Er han 17 år? Hva faen?

Det ble også kjent at flere storklubber hadde snust på talentet. En av disse skal ha vært nettopp Manchester United.

På fredag sa Zekhnini følgende til TA;

– Drømmen er å spille for Manchester United. Det har alltid vært favorittklubben. Men man vet jo aldri om det kommer noe tilbud.

Les flere saker fra TA.no her.

Kommentarer til denne saken