Manchester United har så langt slitt med å skaffe seg nye forsterkninger før neste sesong. Klubben har ikke lagt skjul på at de har forsøkt å hente Cesc Fabregas fra Barcelona, men foreløpig ser det ut som den tidligere Arsenal-spilleren vil bli værende på Camp Nou.

Skal vi tro anerkjente The Times har manager David Moyes nå skiftet fokus mot Real Madrids midtbanespiller Luka Modric.

Ifølge avisen planlegger Manchester United å legge inn et bud på 25 millioner pund for kroaten.

Strålende for Spurs
Modric har tidligere vært strålende i Premier League for Tottenham Hotspur, noe som til slutt førte til at Real Madrid kjøpte ham i fjor sommer.

I den spanske hovedstadsklubben har det derimot ikke gått like på skinner for 27-åringen.

Modric har så langt ikke vært førstevalg på Santiago Bernabeu og det blir spekulert i om kroaten kan komme til å bytte klubb allerede i sommer.

Tidligere United-manager sir Alex Ferguson var en stor beundrer av den lille kroaten da han spilte i Tottenham, og hvis Real Madrid er villig til å selge, kan skotten fort få oppleve å se Modric spille i rødt på Old Trafford.

- Allerede et godt lag
Til tross for at Manchester United så langt ikke har klart å signere de spillerne de har ønsket, hevder Moyes at han ikke er stresset av den grunn.

Skotten mener laget han nå har til disposisjon fortsatt kan være med og slåss om seriegull.

- Til og med uten forsterkninger vil dette laget bli en vanskelig motstander for alle lag, sier Moyes til Sky Sports.

Moyes har imidlertid vært klar på at klubben ser etter forsterkninger og har tro på at United vil klare å få på plass noen nye spillere før overgangsvinduet stenger.

- Det er ingen tvil om at vi ønsker å hente noen nye spillere, og jeg er sikker på at vi vil klare det før vinduet stenger, sier Moyes.