Gå til sidens hovedinnhold

Hiddink åpen for Chelsea-jobben

- Jeg foretrekker å trene klubblag, sier han.

Chelsea står uten manager, men klubben skal angivelig være i full gang med å finne en erstatter for Carlo Ancelotti.

Ifølge engelsk presse skal nederlandske Guus Hiddink være en av de heteste kandidatene og ringreven skal være åpen for en retur til Stamford Bridge.

64-åringen hadde også et kort opphold i londonklubben tilbake i 2009, da han midlertidig tok over etter at Luis Felipe Scolari hadde fått fyken.

- Har mye energi
Den gang ledet han de blå til en FA-cuptriumf og nå innrømmer Hiddink at han trives best i rollen som klubbtrener.

- Jeg har så mye energi og slik sett er en jobb som klubbtrener det jeg foretrekker. Det er det jeg liker, å kunne jobbe hver dag, sier han ifølge Daily Mail.

- Jeg trente Australia og PSV på samme tid tidligere, og var også landslagssjef for Russland da jeg var i Chelsea. Det passet meg bra, så får vi se hva som skjer i Tyrkia, sier han.

- Ikke noe tilbud
Nederlenderen, som er en god venn av Chelsea-eier Roman Abramovitsj, har imidlertid ikke fått noe tilbud fra Premier League-klubben, enn så lenge.

- Det har ikke kommet noe offisielt bud og jeg kan ikke garantere at det vil komme, sier han.

- Jeg har ikke snakket med det tyrkiske forbundet om dette og hva jeg tenker. Men fotballpresidenten er en klok mann og jeg er sikker på at han leser aviser, sier Hiddink.

Usikker på framtiden
Nederlenderens kontrakt med Tyrkia går ut etter EM i 2012 og Hiddink er ikke sikker på om han ønsker å fortsette i jobben.

- Jeg har aldri sagt at jeg ønsker å fortsette i den jobben. Men laget er avhengig av meg og det ville slå ut negativt om jeg snakker for mye om alle spekulasjonene, sier han.

Tyrkia møter Belgia til EM-kvalifiseringskamp fredag og et tap vil gjøre veien til sluttspillet lang for tyrkerne.

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken