Gå til sidens hovedinnhold

Hiddink avviser Chelsea-framtid

Vil i stedet prioritere Russland.

Nederlandske Guus Hiddink har fått ansvaret for å redde Chelsea denne sesongen, og det har også blitt spekulert i at den rutinerte manageren er favoritten til å overta londonklubben på permanent basis neste sommer.

Fredag satte han imidlertid en stopper for disse ryktene. Hiddink avviste nemlig at det ville være aktuelt å forlenge kontrakten med blåtrøyene etter sesongslutt.

62-åringen tok over sjefsstolen i Chelsea etter at Luis Felipe Scolari fikk sparken den 9. februar. Brassen ble ansatt sommeren 2008, men på grunn av svake resultater fikk han fyken etter et halvt år.

Hiddink er også trener for det russiske landslaget.

- Jeg vil hjelpe til i Chelsea ut denne sesongen, men lojaliteten min ligger hos Russland. Jeg reiser tilbake dit i mars, og vil også dra dit i slutten av mai, sier Hiddink ifølge Reuters.

Nederlenderen innrømmer også at han bare tok jobben i Chelsea på grunn av klubbens mektige eier, den russiske rikingen Roman Abramovitsj.

- Jeg har et godt forhold til den russiske eieren og det russiske fotballforbundet, og det er derfor jeg takket ja til å gjøre en midlertidig jobb i England, sier Hiddink.

Nederlenderens første oppgave som Chelsea-manager kommer allerede lørdag. Da møter hans gutter et formsterkt Aston Villa borte i Birmingham. Chelsea ligger som nummer fire i Premier League, mens Villa ligger to poeng foran på en tredjeplass.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken