Gå til sidens hovedinnhold

Hiddink lover Premier League-retur

Men når og hvor vet ingen - ikke engang han selv.

Lørdag spiller Chelsea FA-cupfinale mot Everton på Wembley, i det som er manager Guus Hiddinks siste kamp med londonlaget.

Følg FA-cupfinalen LIVE fra 16.00!

NYHET:Spill Lotto og Tipping på mobilen

Men Chelseas nederlandske manager går langt i å love at han vil komme tilbake til Premier League - og holder døren åpen for flere klubber enn bare Chelsea.

For selv om nederlenderen innrømmer at han har forelsket seg i «The Blues», ser han ikke bort ifra at det kan være en rivaliserende klubb som er arbeidsgiveren dersom muligheten skulle by seg.

Utelukker ingenting
- Jeg kan ikke utelukke noen muligheter, sier suksesstreneren ifølge tabloidavisa The Sun.

- La oss si jeg vil komme tilbake til Premier League om to år, mens Chelsea gjør det bra og ikke trenger meg. Da kan jeg ikke si at jeg ikke vil prøve meg hos andre klubber, forteller Hiddink.

Etter at 62-åringen overtok stjernemannskapet i Chelsea-leiren i februar har laget kun gått på et tap - 0-1 for Tottenham i mars. Og når Hiddinks resultater med PSV (seks ganger seriemestere og ett gull i serievinnercupen), Nederland (4. plass i VM 1998), Sør-Korea (4. plass i VM 2002), Australia (åttedelsfinale i VM 2006) og Russland (semifinale i EM 2008) taler for seg selv, er det nok flere styreledere i England som spisser ørene etter nederlenderens uttalelser.

Timeplanen opptatt
Men først har Guus Hiddink en FA-cupfinale å konsentrere seg om. En finale han vil gi alt for å vinne.

- Det vil være en stor prestasjon av laget dersom vi vinner pokalen, mener Hiddink, som alltid har satt den tradisjonsrike turneringen svært høyt.

- Som barn, som spiller, og senere som manager, har det alltid vært den eneste lørdagen i mai der jeg har sagt at timeplanen er opptatt fordi jeg skal følge cupfinalen.

- Atmosfæren under finalen er helt spesiell, og det er den eneste som alle følger med på uansett hvor i verden de bor, mener han.

- Jeg stjeler pokalen
Chelsea har ikke vunnet noe trofé siden de vant nettopp FA-cupen våren 2007, men Hiddink lover likevel ikke at pokalen blir på Stamford Bridge selv om Everton skulle bli slått lørdag ettermiddag.

- Kanskje jeg tar den med meg. Jeg stjeler den.

Og selv med semifinaletapet for Barcelona i Champions League friskt i minne, kan Hiddink forlate London med hevet hode dersom seieren mot Everton blir et faktum. Selv har han ingen problemer med å dra fra Chelsea på et slikt tidspunkt.

- Når du er på en fest, må du forlate festen når den er på sitt beste - ikke rett etterpå. Det er det beste tidspunktet å stikke av på, mener han.

Forhåpentligvis for ham og alle Chelsea-fans, blir dagens batalje en fest de bare kunne drømme om, før Hiddink gir seg for blåtrøyene.

Når han kommer tilbake til England - og ikke minst hvor - kan vi bare gjette oss til.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken