Gå til sidens hovedinnhold

Hillary og Bill gjør en Sopranos

Gjør sin egen vri på en av tidenes tv-suksesser.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

I Norge må vi vente helt til høsten for den siste episoden av «The Sopranos». Da viser NRK sjette og siste sesong av mafiaserien som har tatt seere og kritikere med storm. Utdrag fra den siste episoden, som ble vist i USA natt til mandag, har ikke overraskende funnet veien til nettet.

NA24 - din næringslivsavis

Skuffet Bill
Men ekteparet Clinton går lenger. På senator Hillary Clintons hjemmeside ligger deres egen vri på Sopranos-avslutningen.

Hillary går inn på en typisk amerikansk restaurant, finner en bås og begynner å velge blant låtene på jukeboksen. Kort tid etter slentrer en lett og ledig Bill inn, kledt i kortermet skjorte.

- Jeg har alt bestilt, sier Hillary idet en skål med gulrøtter serveres ektemannen.

- Ingen løkringer? sier en skuffet Bill.

- Jeg tar vare på deg, sier Hillary.

Friskt grep
Det hele er naturligvis enda et velregissert innslag i Hillary Clintons presidentkampanje foran neste års valg. Bill Clinton er kjent som en av de beste kampanjepolitikere noensinne, stadig åpen for nye friske grep. Nå er han en av Hillarys fremste rådgivere, slik hun en gang var en av hans, ifølge Dagens Nyheter sin nettutgave.

Det fremgår ikke hvem det berømte paret skal forestille, men en ikke akkurat vill gjetning er at en av dem er en person med stadige panikkanfall som jobber i «renovasjonsbransjen».

En av skuespillerne fra den ordentlige tv-serien, er med i Hillary Clintons videoklipp. Det er Vince Curatola, som spiller New York-bossen Johnny «Sack» Sacramonti. Han sitter ved sidebordet og kaster hatefulle blikk mot Hillary og Bill.

Se videoen på Hillary Clintons hjemmeside

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka