Gå til sidens hovedinnhold

Hjemmedominans i Drammen

Vi tror det kan bli en god kveld for de lokale trenerne i kveldens V5-løp i Drammen. Her kan du lese våre vurderinger og spille til løpene.

Her finner du Nettavisens vurderinger av V5A mandag

Her finner du tips og kommentarer til V5B mandag

Karoline Krogh-Hanssen har stall hjemme på gården som ligger like ved Myhremoen, litt ovenfor Hokksund. Den dyktige ungjenta har flott form på stallhestene for tiden, og har flere vinnerkandidater under mandagens doble V5-omgang på Drammen travbane.

Nettavisen har spilt inn godt over 100.000 kr siden vi startet med travtips 8. desember.

Har du fulgt tipsene og vunnet?

Vi vil gjerne høre din historie. Kontakt oss på thomas.gulbrandsen@nettavisen.no

Her finner du Nettavisens travmagasin

I den første avdelingen sender hun Balerina Touch til start, og hoppa er en av mange som kan vinne. I den tredje avdelingen av A-spillet gjør 5-årige Uno Medo sin første start i Norge. Hesten er tyskfødt, og har gått løp i Nederland, i likhet med flere andre av Karoline's stallhester. En av de nærmeste naboene til Karoline er Trond Søhoel Jensen, som har Mountain Mohican til start som en av outsiderne i det samme løpet.

I V5-4A gjør Madame Houston sin andre start for Karoline, og er en av løpets klare vinnerkandidater. Det er også Biggest Wish i det avsluttende løpet.

I kveldens nest siste løp har Søhoel Jensen Mai Knekten til start. Hesten galopperte bort seieren i V75 sist, og blir klar favoritt. Kusk er Eirik Høitomt, som blir en av kveldens tobeinte forgrunnsfigurer.

Både A og B i går
De som fulgte Nettavisens eksperttips til Momarken søndag 14. januar, kunne smile bredt.

I V5-A innfridde folkebankeren Juni Blixten og det mellomste forslaget på 450 kroner ga nesten fem tusenlapper i gevinst.

Tipsene satt som støpt da 10-oddseren Jeppesvarten var vårt førstevalg i 2. avdeling, mens 11-oddseren Eldmax var krysset på to hester i V5-4. Begge disse var fjerdevalg i V5-spillet og begge firedoblet verdien.

Vi var godt dekket før V5-finalen som dessverre ble vunnet av storfavoritten Lille Siem. Her satt sjettevalget Spike Jones fast med klare vinnerkrefter og ville gitt oss over 13.000.

I V5-B ville vi fått fem rette på det lille forslaget til 90 kroner dersom Artig G.T. hadde innfridd.

En gevinst på 989 for under hundrelappen var på trappene før galoppen felte storfavoritten.

Dermed ledet andrevalget Donald Dana hele veien og vårt store V5B-forslag smalt inn med kr. 4.409.

Det har blitt jevnt og trutt med fine gevinster helt siden vi startet opp for en drøy måned siden.

I lørdagens V75 på Leangen var vi uhyre nære å få skikkelig fullklaff.

Vår friske banker, andrevalget Trons Victor ble slått med en lengde og hindret oss fra sekssifret gevinst på det mellomste forslaget til 448 kroner.

Register deg som Nettavisen-spiller i dag!