Gå til sidens hovedinnhold

Hleb: - Jeg er sjokkert

Arsenal-spilleren kaller medieoppslag for rent oppspinn.

Alexander Hleb har lenge signalisert at han har intensjoner om å forlate Arsenal i løpet av sommerens overgangsvindu. Han har blant annet blitt linket med en overgang til den spanske gigantklubben Barcelona.

Spekulasjonene om flankespillerens fremtid har ikke blitt mindre, etter at klubbens manager, Arsène Wenger, har gjort det klart at han ønsker å hente Samir Nasri, for å erstatte hviterusseren.

Tirsdag meldte den engelske tabloiden, Daily Mirror, at Hleb skal ha vært svært misfornøyd med både Wenger, og klubbens midtbanestjerne, Francesc Fabregas. Flankespilleren skal ha utrrykt at han ikke lenger kunne jobbe sammen med en trener som hadde så annereldes syn på fotballen enn ham selv. Han skal også ha sagt at han synes Francesc Fabregas er en egoistisk spiller.

- Sjokkert
Senere samme kveld slo Hleb imidlertid tilbake mot disse påstandene. På sin egen hjemmeside hevder hviterusseren at medieoppslagene bare er oppspinn og at han aldri har uttrykkt seg kritisk til hverken Fabregas eller Wenger.

- Jeg er sjokkert over noen av disse medieoppslagene. Det blir hevdet at jeg har angrepet Cesc og Arsène, men dette er ikke sant. Jeg har aldri sagt noe av dette, som avisene hevder.

- Det ville aldri falle meg inn å si noe så fornærmende. Fabregas er en god venn av meg og Wenger er en mann jeg har svært stor respekt for, sier Hleb.

- Ville selges
Hleb ble sitert i Daily Mirror på at han ikke kunne fortsette å spille for Arsenal, så lenge Wenger var manager for londonlaget. Avisen hevdet at han hadde kommet på kant med den franske treneren, etter at han på slutten av forrige sesong ba om å bli solgt.

- Jeg spurte Wenger om å bli solgt to ganger i løpet av forrige sesong. Wenger og jeg har et totalt forskjellig syn på fotball og vi kan ikke jobbe sammen, skal Hleb ha sagt ifølge Daily Mirror.

Den driblesterke vingen mente han aldri hadde fått noen skikkelig avklaring fra manageren om hvor klubben sto i forhold til en overgang.

- Det er ikke så lett for meg å forlate klubben og jeg tror kanskje treneren ble opprørt over at jeg ville dra. Men, dere får spørre Wenger. For alt jeg vet så kan han være overlykkelig over å bli kvitt meg, skal han ha sagt.

- Fabregas er egoist
Hleb skal heller ikke ha vært nådig, da han ble spurt om sitt forhold til en av klubbens store stjerner, Francesc Fabregas. Kantspilleren skal ha sagt at de to er vidt forskjellige spillertyper og at den spanske midtbanespilleren til tider kunne være alt for egoistisk.

- Når det kommer til målsjanser, så er Fabregas mye mer egoistisk, enn det jeg er. Når han får muligheten til å skyte, så skyter han alltid, i motsetning til meg, hvedes det at Hleb har uttalt.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene
Fotballgal? Prøv dette spillet!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken