Mot slutten av sommerens overgangsvindu ble Ricky van Wolfswinkel et meget hett navn på ryktebørsen. Flere engelske klubber var angivelig på jakt etter spissen, inkludert Liverpool.

Interessen rundt den målfarlige nederlenderen blusset for alvor opp etter at han besørget hat trick mot Celtic i kvalifiseringen til gruppespillet i Europaligaen, og sendte skottene hodestups ut.

- Vurderte ham aldri
van Wolfwinkel ble med sine tre scoringer mot den skotske toppklubben den første Utrecht-spilleren noensinne som har scoret tre mål i samme kamp for klubben i europacupspill.

Newcastle var angivelig interessert i sikre spissens tjenester og det samme var Tottenham og altså Liverpool, men enn så lenge spiller han fortsatt for Utrecht som møter nettopp Anfield-klubben til dyst hjemme i Europaligaens gruppespill torsdag kveld.

Liverpool-sjef Roy Hodgson avviser imidlertid at det var noen interesse for den talentfulle 21-åringen på Merseyside i sommer.

- Han gjør det meget bra i Utrecht, men det ville være en løgn å si at vi vurderte å signere ham, sier Hodgson ifølge Sky Sports.

Følg Europaligaen LIVE her!

Fikk ingen ny spiss
- Han var aldri en spiller vi vurderte i sommer. Dere nevner ett navn her som jeg ikke en gang visste at vi var linket til.

Det er ingen hemmelighet at de røde fra Liverpool var på jakt etter forsterkninger i angrepet mot slutten av sommervinduet, men til tross for utallige spekulasjoner kom det aldri noen spiss.

Bobby Zamora ble nevnt, Carlton Cole ble nevnt, David Trezeguet ble nevnt og en rekke andre navn ble også nevnt, men resultatet var at klubben nå fortsatt må sette sin lit til hovedsakelig Fernando Torres og David Ngog lengst framme.HTML EMBED