Mål av David Ngog og Steven Gerrard var nok til å sikre Liverpools nye manager, Roy Hodgson, seier i hjemmedebuten torsdag kveld. Rabotnicki hadde i grunn aldri noen sjanse.

Dermed er klubben også klar for neste kvalifiseringsrunde til høstens Europaliga. For den ferske manageren handler det nå likevel først og fremst om å samkjøre laget til ligastart.

. Det som var interessant for meg i dag var selve kampen. Det har vært mitt eneste fokus. Vi har hentet noen spillere så langt, og håper på ett par til i sommer, sier Hodgson ifølge Sky Sports.

- Må kartlegge spillermarkedet
Det har den siste tiden blitt snakket mye om nye eiere på Anfield, og både kinesiske Kenny Huang, og syriske Yahya Kirdi har blitt nevnt som potensielle oppkjøpere av klubben.

Fansen håper at et slag vil føre til forbedret økonomi, en nye stadion og nye klassespillere i troppen, men Hodgson advarer mot for høye forhåpninger. Et eierskifte vil ta tid.

- Om det blir et eierskift, så vil jeg sikkert få beskjed om det. Problemet med et sent eierskifte er at selv om jeg vil få penger tilgjengelig til overganger, som kan det være for sent. Det vil bli for liten tid til å kartlegge spillere i dette transfervinduet.

- Om vi plutselig en dag skulle få mye penger tilgjengelig, slik som Manchester City og Chelsea, så hadde det vært fint. Men vi trenger fortsatt å kartlegge spillermarkedet nøye.

Fornøyd med Cole
I torsdagens kamp fikk en av sommerens nykommere, Joe Cole, sin debut i rødt. Hodgson var etter kampen meget fornøyd med det han fikk se av den tidligere West Ham-spilleren.

- Joe trenger å spille. Han kom hit med et håp om å få starte flere kamper enn i Chelsea. Energien og entusiasmen han viste i kveld betyr at han hadde en meget god hjemmedebut.

- Jeg er veldig fornøyd med kampen. Vi spilte attraktiv fotball og skapte mye sjanser - flere enn hva sluttresultatet tilsier, sier Hodgson.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!