Gå til sidens hovedinnhold

Høgmo taus om laget

Per-Mathias Høgmo holder kortene tett til brystet foran sin første kamp som A-landslagssjef.

- Jeg kan ikke gi noe lag nå. Det skjønner dere. Jeg trenger hver eneste dag sammen med støtteapparatet og spillerne før vi tar ut et endelig lag. Vi har fått noen svar, noen hadde vi fra før, sa Høgmo til TV 2 i forbindelse med onsdagens pressetreff.

Høgmo har erstattet Egil Olsen etter 0-2-tapet mot Sveits. Norge må slå både Slovenia (b) fredag og Island (h) tirsdag for å bevare et ørlite håp om å komme til neste års fotball-VM i Brasil.

Positive Hangeland-nyheter
Høgmo skal både prøve å redde VM-håpet, men også bygge opp landslaget til EM-kvalifiseringen som starter neste år.

Landslagskaptein Brede Hangeland kommer direkte til Maribor i Slovenia onsdag. Fulham-stopperen har slitt med ryggproblemer denne uken.

- Sånn det ser ut nå, er han spilleklar og spiller på fredag. Det er veldig gledelig. Den brikken er på plass. At han har fått hvilt i tre dager tror jeg bare er positivt i forhold til kampprogrammet i Premier League, sa Høgmo.

Vil ikke røpe svakheter
Det er uklart om Tarik Elyounoussi fortsetter som visekaptein.

- Vi har ikke kommet så langt. Tarik er ikke noe dårlig alternativ, for å si det sånn, sa Høgmo.

Han ville si minst mulig om hvordan Slovenia kan slås.

- Vi har en klar tanke om hvordan (vi skal slå dem), ja. Jeg har ikke lyst å gå på detaljer, men jeg ser definitivt hvordan vi kan straffe dem. De har vunnet de tre siste kampene og er et bra lag med et par ok spillere. Det er rom å utfordre i. Vi skal terpe på hvordan vi skal skape sjanser og score mål, sa Høgmo. (©NTB)

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken