Gå til sidens hovedinnhold

Homers hjemby er valgt

14 byer ved navn Springfield konkurrerte om å få bli Homer Simpsons hjemby i USA. Se vinnervideoen her.

(SIDE2:) Familien Simpsons som har underholdt og forarget i 18 år, pisket opp en ellevill konkurranse mellom 14 byer i USA da filmskaperne lot det skinne gjennom at de ønsket å ha verdenspremieren på den aller første langfilmen om den gule familien nettopp i Springfield.

SE SIMPSONS-TRAILERNE:

Naken Bart tillatt for barn

Vant med mindre enn 1000
Det er der Homer Simpsons, hans elskede Marge og deres tre barn huserer, men skaperne av serien har aldri sagt akkurat hvilken Springfield det er.

Springfield i Vermont gikk av med seieren etter at de 9300 innbyggerne og flere andre la seg på stemmeknappen på nettet. 21. juli flytter dermed hele Simpsons-galeien til Vermont.

Springfield i Vermont vant over Springfield i Illinois med mindre enn 1000 stemmer.

Tryglet om deltakelse
Vinner-Springfield fikk først være med etter at Patricia Chaffe på vegne av byen hadde kontaktet 20th Century Fox og tryglet om at byen kunne melde seg på racet etter utløpsdato.


- Vi er så oppstemte. Vi kom med i siste runde og følte oss som noen skikkelige underdogs, så dette føles kjempestort, sier presidenten av handelsstandstyret Patricia Chaffee til AP.

Problemet til Springfield er at kinoen deres bare har 100 seter, men det er visst løsbart.

Konkurransen var beinhard og målet for byene var å linke seg selv til Simpsons-universet. Springfield i Massachusettes fikk til og med senator Ted Kennedy til å opptre i en av videoene sine.

HER KAN DU SE ALLE VIDEOENE TIL BYENE SOM DELTOK(Ekstern lenke)

(Trykk på Springfield, Vermont for å se vinnervideoen)

«Simpsons the Movie» har norsk premiere 27. juli

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser