Gå til sidens hovedinnhold

Hoppet ut i elven for å redde hunden - døde

Aksjonen for å redde familiehunden gikk forferdelig galt.

En 46 år gammel mann døde julaften da han hoppet ut i en elv for å redde en av sine tre hunder, skriver Daily Mail.

Den fatale redningsaksjonen skjedde rett ved kjøpesenteret Asda i Newton Abbot i Storbritannia, der mannen hadde vært og handlet med familien. Med seg hadde de familens tre hunder.

Dramatikken startet da en av hundene, under luftetur, havnet ut i elva. Ifølge Sky News skal familien ha handlet på kjøpesenteret på ulykkestidspunktet.

På grunn av stormen som har herjet i landet de to siste døgnene, var vannstanden i elven høy og strømmen sterk, og ifølge avisen skal mannen umiddelbart ha fått problemer etter at han hoppet ut i elven.

Vitner ringte nødnummeret mens 46-åringen forsvant nedover elva. Mannen ble funnet av politiet et stykke fra stedet han hoppet ut. Herfra ble han fløyet med helikopter til Royal Devon and Exeter Hospital.

Ambulansepersonell sier til Daily Mail at mannen pådro seg alvorlige skader i ulykken. 46-åringer kjempet for livet i mange timer, men livet sto ikke til å redde.

Hunden som havnet ut i elva, ble reddet av forbipasserende, og kom fra det hele uten skader. Hvordan hunden kom seg ut i elva, er foreløpig ukjent.

Senest mandag, lille julaften, skjedde det samme i Ambleside i Cumbria, da en 48 år gammel man forsøkte å redde hunden sin fra elva Rothay. Han døde i forsøket. Dødsfallene er de femte og sjette i rekken av dødsfall som knyttes til ekstremværet som har herjet i Storbritannia de siste to dagene. Politiet anmoder nå publikum å utvise varsomhet når de beveger seg nærme elvene.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken