Gå til sidens hovedinnhold

Horemamma trekker søksmål

Tidligere horemamma Bente Lyon trekker søksmålet sitt mot Se og Hør.

Det bekrefter Se og Hørs advokat, Halvard Helle, overfor Nettavisen.

- Vi har bare mottatt stevning fra Bente Lyons datter, mens Bente Lyon har trukket saken. Dette er noe vi tar til etterretning, sier Helle til Nettavisen.

- Krever 370.000

Bente Lyon har tidligere varslet at hun krever rundt en halv million kroner for seg og sin datter, etter at Se og hør skrev en sak om henne og datteren under tittelen; «Sniffet kokain med datteren».

Ifølge Helle er det bare datteren som nå har levert stevning. Fra stevningen kommer det frem at datteren krever totalt 370.000 kroner fra ukebladet.

- Tar datterens sak først

Advokaten Bente Lyon og hennes datter, Jan Arhaug, er ikke enig i at Bente Lyon har trukket saken overfor ukebladet.

- Formelt sett har vi per dags dato valgt å ta saken til retten på vegne på av datteren. Bente Lyon har ikke formelt sett trukket saken sin mot Se og Hør, men hun har heller ikke dratt den inn for retten, sier advokaten til Nettavisen.

- Hvis datteren vinner gjennom mot ukebladet, vil Bente Lyon da ta sin sak til retten?

- Det vil jeg ikke si noe om nå. Nå tar vi datterens sak i første omgang.

Ifølge advokaten regner han med at rettssaken tar til i november i år. Bente Lyon vil ifølge advokaten vitne i saken.

Saken er sendt til Oslo tingrett for beramming.

- Sydd sammen

Advokaten Bente Lyon og hennes datter, Jan Arhaug, har tidligere uttalt følgende til Nettavisen om saken.

- Det er tre ting vi reagerer på. Det viktigste er at Bente Lyons datter blir fremstilt som om hun har brukt kokain, og det er fullstendig feil. Av artikkelen kan det også virke som om Lyon har medvirket til den ved å vise private bilder. Det har hun ikke. Verken hun eller datteren har blitt kontaktet i forkant av artikkelen, eller gitt sin godkjenning i ettertid. Lyon hadde tidligere utlevert seg til Se og Hør og medvirket til at artikler ble skrevet. Det kan virke som om denne artikkelen er sydd sammen av ulike ting, har Arhaug uttalt .

Bente Lyon ble i 2007 dømt til fem års fengsel for medvirkning til narkotikasmugling fra Amsterdam til USA, og for å ha vært bordellmamma i Oslo fra 2000 til 2002.

Les: Eks-bordellmamma må sone

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken