Gå til sidens hovedinnhold

Horn skal jobbe for Røys

Signe Horn (46), som går av som styreleder i Undervisningsbygg etter svindelskandalen, har nylig begynt som kommunikasjonssjef i Fornyings- og administrasjonsdepartementet.

- Signe Horn (Ap) begynte å jobben som kommunikasjonsdirektør for fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys (SV) den 4. september, opplyser seniorrådgiver Ragnvald Berggrav i departementet til Nettavisen.

Horn ble utnevnt til stillingen i statsråd den 2. juni.

Inntil 14. august var hun kommunikasjonsdirektør i Konkurransetilsynet.

- Hun hadde sin siste arbeidsdag her den 14. august, sier fungerende kommunikasjonsdirektør, Andreas Kjeldsberg Pihl.

Grunnen til at Horn sluttet i Konkurransetilsynet skal være at tilsynet har flyttet til Bergen.

Lang erfaring
I likhet med Byråd Grete Horntvedt, som også nå går av, har Horn lang politisk erfaring. Horn har tidligere vært byråd for barn og utdannelse i Oslo, byrådssekretær og politisk rådgiver for Jens Stoltenberg. Hun er utdannet lærer.

Siktet for korrupsjon
Onsdag ble det også kjent at politiet utvider siktelsen etter skandalesvindelen av Oslo kommune. Den tidligere eiendomssjefen i Undervisninsgbygg, Frank Murud, er nå siktet for korrupsjon, i tillegg til å være siktet for grovt økonomisk utroskap. Murud kan ha tappet Oslo kommune for nærmere 90 millioner kroner.

Mandag kveld meldte NA24 at politiet dessuten har pågrepet fire personer, som representerer tre håndverkselskap, i forbindelse med Murud-skandalen.

Politiet vil torsdag fremstille de fire personene for varetektsfengsling i fire uker, opplyser politiinspektør Jørgen Brodal til NA24.

GRATIS OPPSETT: Les Nettavisen på mobil

Reklame

NÅ: Sjekk de utrolige tilbudene på Spring Friday