Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Vår banker for dagen innledet sin karriere med å ta seks strake triumfer på imponernde vis, men i den syvende starten gikk det litt skeis for 2 Cosmo M.L., som kommer ut i V5-4. Det ble galopp ved den anledningen, men innsatsen til sjette på solide 14.5 full vei var det lite å si på, i et tøft løp hvor svært gode Distrinus var en vinner (nå over 400.000 i grunnlag...).

Siden gikk det litt i dur og moll, før Alf Palema-sønnen var tilbake etter litt pause på Färjestad 16. november, hvor en femteplass fra en vanskelig utgangsposisjon ble bokført.

Dette er snakk om en storvokst krabat (ursterk, og dagens lange distanse passer trolig som hånd i hanske, og 5-åringen har garantert gått kraftig fremover på form med det løpet innenfor vesten. Dagens arena bør ikke by på problemer, all den tid Gustafsson-traveren har vunnet løp på Åmål (liten karusell...) på flotte 16.2 full vei, og fraværet av pisken tror vi betyr mindre (vant sprettlett på Momarken i sommer).

Storfavoritten innfrir?
Etter en solid innsats til seier på sterke 28.5 full vei i debuten for Cato Antonsen blir 2 Greis Vinn megafavoritt i finalen, og med tilsvarende innsats som sist blir Moe Odin-sønnen vond å stoppe på ny. 6-åringen var dog tidligere litt usikker, og på en arena som dagens har ikke Antonsen-traveren råd til noen feiltrinn underveis, noe som gjør sitt til at vi syntes det er spennende med noen garderinger på de to største forslagene.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Litt småskummelt, og vi garderer bredt. Tilbake etter lang pause kommer 11 Concorde Zon, og vi mener at Ganymede-sønnen innehar skyhøy kapasitet for klassen. Anderssen-traveren rapporteres å trene forbedret, og når vi her snakker om et foreløpig femtevalg i spillet er 4-åringen snakk om den klart mest spennende i løpet.

V5-2: En formløs gjeng setter hverandre her i stevne, og vi kan fort få en smell. Glitrende til står både 2 Global Hunt og 4 Nabucca Eastwind, og begge bør vise seg frem i en forbedret utgave med løp i kroppen etter litt pause. Ille til spormessig står 8 Los Ari, men den kapable 5-åringen skal være av de bedre her.

V5-3: Favoritten 1 Vilja Vilter står i fare for å bli overflydd, og da må det hele løse seg undervis for den formtoppede Eng Svarten-datteren. Det varsles om helstengt hodelag på 7 Nume Best, og da kan det være slik at Krembest-sønnen dundrer til tet, og siden leder helt hjem. Knutsen-traveren fungerte ikke som best i den siste starten, men forut for det stod 6-åringen for strålende innsatser.

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 90, 360 og 1232 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V5-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen på nrk.no nett-tvi kveld!