Gå til sidens hovedinnhold

Hudfletter Flod og Kjenner

Jo dummere du er, jo større oppslag får du, mener Norsk Toppfotball-direktør Kjetil Siem. Agent Per Flod slår tilbake.

Les hele bloggen til Kjetil Siem her. I kommentarfeltet har Per Flod svart på kritikken.

I sin faste blogg på fxt.no tar tidligere VIF-direktør Kjetil Siem, som nå er direktør for media og forretningsutvikling i Norsk Toppfotball, et kraftig oppgjør med navngitte norske fotballagenter.

Bakgrunnen er at Per Flod for en tid tilbake anklaget norske toppklubber for å svikte i talentsatsingen.

- Griske agenter
«Vet han og Gunnar Martin Kjenner, de to mest siterte fotballagentene i norsk presse, hva de snakker om, og hva toppfotball er? Svaret er dessverre nei. De vet bemerkelsesverdig lite om hva toppfotball er, hvordan det drives, hvordan det skal drives og klubbenes daglige drift. Selv om de selvsagt hevder det motsatte selv», svarer Siem på sitt eget spørsmål.

Mandag hadde Nyhetskanalen premiere. Se den gratis her.

Siem mener talentsatsingen i Norge er god, og anklager norske fotballagenter for å være griske.

«Når Per Flod skriver agentavtale med Glenn Roberts i Vålerenga, så gjør han ikke det for å hjelpe unge Roberts til å bli en god fotballspiller. Han gjør det kun, og jeg gjentar, kun, for å tjene penger. Selv vil han selvsagt hevde at han har flere utgifter enn inntekter på Roberts osv osv, bla bla», skriver Siem.

- Et feilskjær
Per Flod slår tilbake mot Siems kritikk.

- Jeg anser dette som et kraftig og grovt feilskjær. Jeg synes det er trist at i stedet for å diskutere problemet, så sår han tvil om motiver og snakker om inkompetanse og slikt tøv. Dette er et problem. Lederen av Norsk Toppfotball bør skjønne det, sier Flod til TV 2 Sporten.

Spilleragenten mener Siem tar fokuset bort fra det opprinnelige problemet: Talentutviklingen i Norge. Han har følgende svar på beskyldningen om at han kun er ute etter å mele sin egen kake:

- Alle i norsk fotball er tjent med at norsk fotball er best mulig. Da spiller det liten rolle hvilke motiver man har. Det viktigste er å løfte norsk fotball tilbake til det nivået det var.

Les hele bloggen til Kjetil Siem her. I kommentarfeltet har Per Flod svart på kritikken.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai